maanantai 26. toukokuuta 2014

Hietaniemen Rantaan, Hiekka Kohtaa Varpaat

Huomenta kaikille! Heräsin juuri hetki sitten ja ajattelin tulla samantien postaamaan teille, nimittäin tänään on vielä sata asiaa mitä pitää tehdä ennen huomisia valmistujaisia! Ja kaiken lisäksi haluaisin ehtiä nauttia vielä näistä upeista säistä, ennen kuin on liian myöhäistä.. Kotiuduin eilen ihanan rentouttvalta mökki reissulta äidin kanssa. Nyt on sitten virallisesti talviturkkikin heitetty pois!
Ajattelin kuitenkin tehdä siitä ihan oman postauksensa, joten nyt siirrytään perjantaihin jolloin vietin ihanan päivän kavereiden kanssa avaten rantakauden Hietsussa.

BeFunky_null_1lxgfkj2.jpg PicMonkey Collagedlgjdl BeFunky_P1010025ftiyjhrif.jpg
Hietsuun saavuttiin siinä kahden aikaan mukana Subista otetut eväät. En ole aikoihin syönyt subin patonkeja ja vitsi, että olikin hyvää! Siinä sitten palvottiin aurinkoa ihan kuuteen asti, jonka jälkeen alettiin hipsiä keskustaa kohti nimittäin...

BeFunky_null_1jh.jpg BeFunky_null_1jho.jpg

... Magnum oli avannut taas ovensa Vanhalle Ylioppilastalolle ja olihan siellä pakko käydä tekemässä omat jäätelöt, kun viime kesältä tuo jäi kokoaan välistä! Ja ilman muuta olihan tuo hyvää ja ehdottomasti yksi jäätelö suosikkini. Suosittelen, että kaikki käyvät tsekkaamassa tuon jos ei ole vielä ehtinyt! Vanha pitää ovensa avoinna kesäkuun 28 päivään asti. Luulen, että tuolla pitää käydä vielä toisen kerran.. kun ei kallistakaan ollut!

BeFunky_null_1tjeil.jpg BeFunky_null_1jhyl.jpg BeFunky_null_1uu.jpg BeFunky_null_1dlkgjd.jpg BeFunky_null_2jgld.jpg BeFunky_null_1nh.jpg BeFunky_null_2jgdgdld

Siinä sitten kierreltiin ja myöhemmin lisääkin kavereita liittyi seuraamme. Ihana päivä ja ihana ilta hyvässä seurassa. Että mä sitten rakastan kesää! Ei tästä voi saada tarpeekseen. Toivottasti tekin olette nauttineet ranta säsistä? 

Nyt kyllä kiiruhdan tästä sängystä ulos ja alan toiminaan, ettei tule kiirus! Loppuviikosta tulossa mökki ja valmistujais postausta. Stay tuned! 


-Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti