sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Nyt On Sitten Juhlat Juhlittu

Niin kuin otsikkokin sopivasti sanoo, nyt on sitten juhlat juhlittu ja herkut herkuteltu! Tosiaan tämä viikko on vierähtänyt jos jonkimoisessa juhlahumussa. Itse valmistujaispäivä meni hyvin äkkiä, tuntui etten koululla ehinyt puoliakaan opettajista tai muiden luokkien valmistuneista oppilaista hyvästellä. Koululta hypättiin junaan ja suunnattiin Helsinkiin. Päivän aikana ei paljon tullut syötyä, joten nälkä oli kova. Ravintolaksi valittiin Colorado, joka sijaitsee narikkatorilla. Itse olen käynyt siellä kerran aikaisemmin ja tykkäsin kovasti. Syödessä vierähtikin tunti jos toinenkin, josta jatkettiin iltaa vielä Baarikärpäseen. Ihana päivä ja ilta ihaninen ihmisten ympärillä. 

Perjntaina pidin pienet kakku-kahvit kavereille. Joihin leivoin myös ensimmäistä kertaa elämässäni sitruunaisen juustokakun! Päältä ei ehkä kaunis, mutta eikös se maku kuitenkin korvaa ulkokuoren?
Myöhemmin vielä jatkettiin kavereiden kanssa drinksuille keskustaan. 

BeFunky_null_1kijhi.jpg
BeFunky_null_1222
BeFunky_null_12.jpg
                                                                         Mun ihanat tytöt 

BeFunky_null_1flkgjdl.jpg
PicMonkey Collagexdklfj
BeFunky_null_1kvkcf.jpg
BeFunky_null_1jh.jpg
BeFunky_null_1lxkfjvgdx.jpg

Launtaina päivä vierähtikin ensin veljen peruskoulun päättöjuhlassa, ja kyllähän siinä tuli neljän vuoden takaiset muistot mieleen. Näin se aika vain kuluu. Oli myös mukava, kun muutamat vanhat opettajat tulivat moikkaamaan. Päivä jatkui vielä parissa ylppärijuhlissa aina iltaan asti. Ihanan Helmin ylppäreissä saatiin nauttia suussa sulavista pöydän antimista. 

BeFunky_null_1lckvl.jpg
BeFunky_null_1xdlfkgvjdl.jpg
BeFunky_null_1clfbgcl.jpg
BeFunky_null_1clkvbcl.jpg


Onnea vielä kaikille kanssa valmistuneille!


-Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti