perjantai 13. kesäkuuta 2014

What's On My Phone

Heippa ja pahoittelut pienestä blogi hiljaisuudesta. Viime viikot ovat olleet vähemmän tai enenmmän tekemisen täyteisiä. Tämä viikko lähti käyntiin kotioloissa ja oikeastaan koko alkuviikko oleskelinkin kotona ja nautiskelin vähemmän tai enenmmän ihanista säistä. Kameraa ei olekkaan tullut käytettyä vähään aikaan, joten ajattelin julkaista vähän puhelimella räpsittyjä kuvia. Tähänkin säätämiseen ja kännykän ja tietokoneen väliseen temppuiluun ei mennyt kuin vajaa kaksi tuntia, huh on tämä kuvien kanssa kamppailu välillä raskasta! Nyt päästän teidät kuitenkin kuvien pariin.

PicMonkey Collageldkgdlö
1. Se oli sit siinä, paperit ja lakki kädessä. Nyt on taas yksi etappi elämästä ohi. 2. Leivoin ekaa kertaa elämässäni sitruunaisen juustokakun! 3. Ihanat Emmi ja Kirsikka  4. Anna & meitsi

PicMonkey Collage2
5. Ihana yöllinen Helsinki. 6. Yritin piirtää Arjelia tossa yks ilta, tuon pidemmälle en päässyt ja hermot meni. 7. Kunnon treennin jälkeen hiki virtaa. 8. Tuulian kanssa Santa Fe:ssä syömässä.

PicMonkey Collagelseklö
9. Selfie. 10. Ihanan kesäinen pihlaja puu meidän pihalla. 11. Auringon oton lomassa on ihana juoda virkistävää smoothieta. 12. Bussibysäkillä, lähdössä keskustaan.

PicMonkey Collagejflsd
13. Sängyssä makoilua vielä klo 12 aikaan, vois ehkä pikku hiljaa yrittää alkaa heräämään aikaisemmin. 14. Arskaa ottaessa on hyvä lukea kirjaa. 15. Saunan jälkeen raikas smoothie. 16. Cosmon lukemista ja oma tekemä tonnikalasalaatti.

PicMonkey Collageiutid
17. Ilta-aurinko Helsingin keskustassa. 18. Juhliin menossa. 19. Aamu puurot nassuun jäisten mansikoiden kera! 20. Pikkuveli tuli espanjasta ja toi tuliaisena tuollaisen ihanan aurinkohatun, jota olenkin ehtinyt jo haaveilla!!

PicMonkey Collagedkfls

21. Kotona valmistautumassa Radio aalloin ilmais konserttiin. 22. Matkalle otettiin mukaan vielä frozen jugurtit, ehdottomasti uus herkku rakkaus. 23. Eksymisten, etsintöjen ja sateen täyteisen reissun jälkeen päästiin vihdoin ja viimein Kaisanimen puistoon! Jukka Poikaa ei nähty kokonaan... 24. Cheek pisti taas parastaan ja yleisö hyppi mukana! Hauskaa oli sateesta ja kylmyydestä huolimatta. Tästä jatkettiin vielä syömään ja parille. Super kiva päivä takana  - Linda

2 kommenttia:

  1. hirmu kaunis olet :) kadehtien ihailen näitä sun kuvia aina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, että kiitos paljon!! <3 Ihanaa jos tykkäsit!

      Poista