tiistai 1. heinäkuuta 2014

Hei Me Heilutaan Taas

Tosiaan lauantaina aamuna lähdettiin aikaisin kohti keski-suomea. Vanhemmat lähtivät viettämään erään sukulaisen 85-vuotis synttäreitä, joten minä veljeni menimme täksi ajaksi serkuillemme.
Tuolla tulee vietettyä aikaa joka kesä ja ehdottomasti sellainen "aivot narikkaan"- paikka. 
Saavuttiin serkuillemme siinä 12 aikoihin, syötiin ja minä nautin pitkästä aikaa ihanasta ja lämpimästä auringon paisteesta. Ah, kuinka olenkin kaivannut sinua aurinko!

BeFunky_null_1jj.jpg
PicMonkey Collagerfkje
BeFunky_null_5logfkdo.jpg
BeFunky_null_5ofdirgo.jpg
BeFunky_null_12.jpg
PicMonkey Collagelkcfjd

Iltapäivästä pyöräiltiin kylälle käymään jätskillä ja käytiin kaupassa ostamassa tortilla aineksia. Pistäydyttiin vielä futiskentällä, jossa muut innostuivat pelaamaan, mutta jäin mieluusti pois pelistä ja nautiskelin.


PicMonkey Collageijik

Illemmalla pojat innostuivat kalastamaan ja me tytöt kävimme saunomassa! Mikään ei voita kyllä kunnon puusaunaa näin kesäiltoina.

BeFunky_null_5dfkgdo.jpg
BeFunky_null_5doifgs.jpg
PicMonkey Collagex22
BeFunky_null_5xlkfgxdlkgd
BeFunky_null_5lkfgdpogp
BeFunky_null_5dkgfllöfgjksl
PicMonkey Collage2x

Seuraavana päivänä sää oli sateinen ja viileä. Innostuttiin silti Millan kanssa kuvailemaan. Olen muuten aivan rakastunut noihin uusiin shortseihin ja tuohon aurinkohattuun! Toivottavasti tulisi pian taas lämmintä, että pääisi käyttämään noita! Kokonaisuudessaan reissu oli onnistunut ja säätkin jopa suosivat. Harmi, että yövyttiin vain yksi yö, mutta eiköhän tässä kesällä käydä tuolla vielä uudemman kerran. Sovittiinkin, että loppuviikosta Milla tulee tänne meille vähän isomman kaupungin sykkeeseen. 


-Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti