lauantai 12. heinäkuuta 2014

Helsingin Sykkeessä

Heippa! Huh, nyt ehdin vihdoin ja viimein istahtaa tähän koneelle, koko viikon on ollut sellaista hulinaa ja juoksua paikasta toiseen. Tosiaan siirrytään ajassa vähän taaksepäin viime tiistaihin, kun Milla tuli meille tänne suuren kaupungin sykkeeseen, josta olin maininnut jo aikaisemmin. Haettiin Milla Pasilan asemalta ja siitä suoraan meille, miettittiin mitä tähtäisiin ja koska sää oli mitä parhain päätettiin lähteä katsastamaan miltä Helsinki näyttää! Milla oli ihan innoissaan, koska viime kerrasta oli enemmän kuin pari vuotta. Hypättiin bussiin ja siitä Ruolahden kautta keskustaan, metroakin piti päästä kokeilemaan.

BeFunky_null_1dkgd.jpg

PicMonkey Collagegoido
BeFunky_null_1xdfgo.jpg
BeFunky_null_2odfig.jpg

Parit asuräpsyt Espalla, josta käytiin torin kautta hakemassa mansikoita. Mansikat ja kesä ♥ Päädyttiin herkuttelemaan ihanalle Tuomiokirkolle. 


BeFunky_null_1dfkgo.jpg
BeFunky_null_1ldkfgd.jpg
PicMonkey Collagedgdk
BeFunky_null_1dgfld.jpg
PicMonkey Collageofdigo

Tuomiokirkolla istuskeltiin ja nautittiin säästä ja mansikoista! Että olikin lämmin :)
Tästä jatkettiinkin Alkesanterinkadulle ja siitä Foorumiin ja Kamppiin vähän shoppailemaan. Millahan löysikin vaikka ja mitä, ja minä toimin makutuomarina. Pitkän päivän jälkeen väsyneinä meille ja netflixsistä vielä leffa pyörimään.

Tulossa piakkoin vielä muilta päiviltä postausta, myös vähän suurempia uutisia blogiin koskien josta olen erittäin yllättynyt, mutta innoissani. Stay tuned! ;)-Linda

2 kommenttia:

  1. Vitsit sullakin on kiva blogi - ihania kuvia ja muutenkin kivaa tekstiä! Taidampa jäädä seurailemaan ;D

    VastaaPoista