sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Lippu Mastoon Joo Mä Oon Sun Jacques Cousteau

Enää en usko Pekka Poutaan, enkä muihinkaan säätiedotuksiin. Tänään oli koko maahan luvattu auringon paistetta ja vajaa 30 asteen lämpötilaa, mutta täällä näkyy vain harmaata taivasta ja synkkiä pilviä. Juuri, kun ajattelin pyhittää tämän päivän vain ja ainoastaan aurinkotuolille. Onneksi nämä kuvat ainakin ovat vähän aurinkoisempia! 

Millan kanssa päätettiin, että keskiviikkona lähdettäisiin Hietsuun, kuuma kyllä oli, mutta aurinkoa ei näkynyt. Päätettiin sen sijaan käydä pyörähtämässä Sellossa, ja käydä vikat kaupat läpi, mitä ei edellisenä päivänä ehditty koluamaan. Tällä kertaa mukaan tarttui ihanat mustat korot H&M:stä, tälläisiä olinkin jo haaveillut jo vähän pidemmän aikaa! Shoppailun jälkeen käytiin vaihtamassa meillä vaatteet ja nälkäisinä hypättiin bussiin ja siitä keskustaan. Ruokapaikaksi valittiin Cantina West, joka minut tuntien ei varmaan kellekkään tullut yllätyksenä :D

PicMonkey Collageägodfp
BeFunky_null_1fkgdol.jpg
BeFunky_P1010129lfgjvck.jpg
PicMonkey Collagekgbdlk

Kummatkin valittiin Kanaburritot kaikilla lisukkeilla ja ai, että kun olikin hyvää! Suosittelen siis kaikille käymään kyseisessä raflassa, jos ette oli sinne vielä eksyneet :) 
Napattiin myös parit asukuvat ja tällä kertaa päälläni nähtiin toista kertaa tänä kesänä Teneriffalat ostettu hame! Sopii hyvin uusien korkojen ja valkoisen topin kanssa. Uudet korot kuitenkin alkoivat sen verran hiertää, että vaihdoin jalkaan vara kengät. Onneksi otin ne mukaan!

Oltiin sovittu, että ruoan jälkeen nähtäsiin äidin kanssa Eiran rannassa josta lähdettäisiin kävelemään Mattolaiturille päin. Saatiinkin hetken pähkäillä Millan kanssa, mikä reitti keskusta olisi helpoin ja päästiin siinä samalla taas ihastelemaan Helsingin ihania asuntoja.

BeFunky_null_1rflgkpf.jpg
BeFunky_null_1lglkd.jpg
BeFunky_null_2rdgodf.jpg
BeFunky_P1010168lvkld.jpg
BeFunky_null_1fgkfl.jpg
BeFunky_P1010183ldgkdl.jpg
BeFunky_null_1gflkbf.jpg
BeFunky_P1010191khfl.jpg

Että mä sitten rakastan Kaivaria ja Eiran rantaa! Niin kaunista varsinkin näin helteisillä säillä. Porukkaa olikin paljon liikenteessä ja saatiin juuri ja juuri paikat Mattolaiturin terassilta. Bongattiin myös paikan päältä Kim Herold! Taas yksi ihanan kesäinen päivä takana. Ootteko käyneet Mattolaituirlla ja mitä tykkäsitte? :)-Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti