lauantai 5. heinäkuuta 2014

Pari Uutta Juttua

Ai, että mä sitten rakastan näitä aurinkoisia päivä, niitä on tullu kaivattua jo niin pitkään! Koko tämä päivä meni takapihalla aurinkotuolissa makoillessa, aluksi menasi hermo pettää, koska pilviä tuli toisen perään enemmän kuin aurinkoa ehti näkyä, onneks iltapäivästä pilvet väistyivät ja antoivat auringon paistaa :)

Mulla on tällä viikolla ollut sellainen vaatekriisi viikko, joka sai alkunsa vaatekaapin siivouksesta. Kaapista löytyi pari värikästä paitaa ja kaikki loput mustia... Ja ne paidat joita useimmiten käytän alkavat jo hyppiä silmillä, onneksi Elisa lähti mun mukaan eilen käymään Tapiolassa pyörähtämässä kaupoissa. Tarkotus oli löytää jokin kiva yläosa launtaille tyttöjeniltaan ja miks ei muutenkaan. Tapiolassahan ei tunnetusti paljon kauppoja ole, mutta kaikki tarvittavat näin omalla kohdallani löytyvät, ainakin suurin piirtein. Ja ei, kaupoista ei lähtenyt lainkaan paitaa mukaan, mutta kyllä pari muuta kivaa juttua tuli kassan kautta kotiin tuotua!

PicMonkey kengät

H&M:mä on itsellänii sellainen kauppa, että sieltä tarttuu usein jotain mukaan. Olivat ne sitten koruja tai vaatteita. Tällä kertaa mukaan lähti nämä ihanat siniset kukkakuviolliset tennarit! Huomasin nämä heti roikkumassa muiden kenkien seassa ja nappasin oman kokoni, jotka vielä yllätyksekseni löytyi, nimittäin yleensä koot 36-37 loppuvat nopeiten. Eikä näitä tarvinnut kuin kerran kokeilla ja päätös oli tehty! Niin mukavat jalassa ja ihanan kesäiset. Myös väri ja kuvio tuovat perus tylsiin asuihin vähän väriä. Nämä ja mustat shortsit must! Hintaa näillä oli vaivaiset 9,95e.

BeFunky_null_2lkfld.jpg

Bikbok kuuluu myös lempikappoihini ja sieltäkin yleensä aina löytää jotain kivaa. Tällä kertaa mukaan tarttui jo aiemmin sovitettuna olleet mustat rennot shortsit (17,95e). Näitä olenkin jo viikko takaperin käynyt sovittelemassa ja lähtivät nyt mukaan. 

BeFunky_null_1ogtdp.jpg
BeFunky_P1010019dgj.jpg

Pirteänä yllätyksenä H&M:stä lähti tämä värikäs treenipaita! Rakastuin heti tuohon kirkkaan oranssiin väriin seeprakuviolla höystettynä. Ja smätsää oikein hyvin rusketuksenkin kanssa! Hintaa tälläkin oli vain 9,95e.


Nyt kiiruhdan äkkiä nukkumaan, tarkotus ei nimittäin ollut valvoa näin myöhään. Hyvät yöt kaikille!


-Linda

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! Ihanan kesäiset noi tennarit 8)

    ♦ unpleasantdream.blogspot.fi

    VastaaPoista