sunnuntai 16. elokuuta 2015

S M I L E

Hyvää huomenta ihmiset! Täällä nautiskellaan lämpimästä aamu auringon paisteesta ja kupposesta kahvia. Näin sunnuntain kunniaksi heräsin kerrankin aikaisin, - tarkoitan aikaisin, nimittäin yleensä nukun reippaasti pidempään kuin siihen kahdeksaan aamulla. Pientä väsymystä on silti havaittavissa, mutta toisaalta oli ihana aloittaa aamu kaikessa rauhallisuudessa, muiden vielä nukkuessa :´)

Tässä olis tosiaan niitä aijemmin mainitsemiani asukuvia! Ja voi vitsit mä tykkään näistä ihan kokonaisuudessaan. Asukin on erittäin mun mieleen, ja täytyykin tässä mainita, että ehkä yksi koko kesän lemppari asuista! 

Niinkuin huomata saattaa, nuo valkoiset korot on ehkä enemmän kuin jäädäkseen meikäläisen jalkaan. Hyvä etten noilla kengillä mene nukkumaan :D Sen verran on hyvät jalassa! Miten voikaan ollan vaan niin pirun hyvät kengät? Myös liivi on päässyt jo muutamaan otteeseen käyttöön, sopii hyvin toppien ja t-paitojen kaveriksi. Hameet ovat myös tehneet tehtävänsä ja niitä onkin tullut käytettyä enemmän kuin olisin uskonutkaan. Ainut iso miinus on hameiden nouseminen kevällessä, mikään kun ei ole rasittavampaa kun kiskoa hametta puoli huomaamattomasti alas joka toisella askeleella. Täytyykin mennä ostamaan sitä iho teippiä, niin on ongelma ratkaistu :D

Mitäs te tykkäätte asusta? Iskeekö vai ei? :) 
Tämä päivä jatkuukin tuolla partsin puolella ja salitreenillä. Blogijuttujakin olisi vielä teille tarkoitus tehdä, koska eräästä kivasta asusta olisi myöhemmin tulossa postinkia ;) Nyt mä taidan siirtyä tästä hakemaan uuden kupposen kahvetta! Aurinkoista sunnuntaita tyypit 

10 kommenttia:

 1. Ihana tausta sun kuvilla ja asukin on kovasti mieleen! Näyttää hyvältä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos!! ♥ Tausta on erittäin mun mieleen, pääsispä aina kuvaileen tollasten talojen edustalle! :´) Ja asu myös :)

   Poista
 2. tosi ihana tuo asu ja nää kuvat on muutenkin ihania. Luen aina kaikki sun postaukset ja ne herättää aina hyvää mieltä, mutten jostain syystä en oo aiemmin kommentoinut. Tää on kyllä tosi ihana blogi ja ihana sinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi apua kiitos ihanasta ja mieltä lämmittävästä kommentista!!!♥ Nyt kyllä nousi hymy korviin ja perhoset vatsaan :´) Ihanaa, että tulit nyt ensi kerran kommentoimaan, toivottavasti tulet myös jatkossa jos siltä tuntuu! :´)

   Poista
 3. Tosi ihana, simple & casual! ♥ Käy sulle tosi hyvin :) Mistä tuo reppu on? Se on tosi tyylikäs! :)
  Life à la Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, veit sanat suustani! ;D Ja reppu on ostettu keväällä glitteristä, ihan mielettömän kätsy ja sopii asuun kuin asuun! :)

   Poista
 4. Ihan tosi kiva asu! <3 kaikki kyllä kohdallaan :)

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! <3 Itsekkin tykkään kovasti asusta ja sen ympäristöstä :-)

   Poista
 5. Ihana kuvauspaikka, asu ja kuvat. Miellyttää kyllä silmää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! <3 Asu ja tuo kuvauspaikka oli kyllä erittäin mieleinen, sääli kun en stadissa asu niin ei ihan joka päivä pääse tuonne kuvailemaan.. :(

   Poista