lauantai 12. syyskuuta 2015

AUTUMN INSPIRATION

Auroinkoista päivää ihanat! Täällä ollaan eletty jo lauantaita hyvällä vauhdilla. Aamulla nimittäin kello pirahti jo ennen kahdeksaa soimaan ja suuntasin muutamaksi tunniksi töihin. Tiedossa ei kylläkään ollut normaali työpäivä, nimittäin aamu alkoi mm. kunnon juoksulenkillä, sillä jos millä lähti päivä reippaasti hyvällä buustilla käyntiin ja kyllä hiki virtasi! Ei vitisi mikä fiilis, kun pääsi heti aamusta säntäämään peltojen keskelle juoksuun yhdessä muiden kanssa. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja ilma tuoksui kirpeältä viileän yön jälkeen, -ilmassa oikein asti syksyn tulon! 

Tuossa hetki sitten kotiuduin ja keitin heti itselleni päiväkaffet ja päätin istahtaa tähän näytön eteen hetkeksi ennen kuin ryhdyn siivomaan, taas kerran :D hah. Nimittäin näin syksyn aikaan ainakin meikäkäisellä käy we heart it kuin instagram ja blogit kuumina, nimittäin syksyn inspiraatiota oikein janotaan jokaikiseltä some sivustolta mikä vastaan tulee! Ja onhan se sanomattakin selvää, että taitaa tämä syksy olla aikalailla jokaisen, kuin itsenikin lemppari vuodenaika ainakin pukeutumisen suhteen! Tuntuu, että jokaisella on kova halu päästä kaivamaan kesänjälkeiset kaulahauvit, takit, poolopaidat ja neuleet esiin. Ja niin on myös minulla. 


Ja niinkuin huomaatte, mä taisin vähän innostua näiden kuvien osalta! Niitä kun olis tullut ties kuinka monta kollaasia vielä lisää, mutta jätetään ne myöhemmäksi ;).

 Kuvissa näkyy koerrospuekutmista villapaitojen kuin takkien osalta, mutta myös paljaita sääriä, nimittäin onneksi näin alkusyksystä kelit ovat vielä sen verran lämpimiä, että päivällä tarkenee vielä vähemmällä vaatetuksella ja kerrospukeutumisen voi suosiolla jättää iltaan.


* sateisten päivien vietto kotoisissa kahviloissa

* isot villapaidat ja neuleet

* hatut

* isot takit, varsinkin bomer ja farkkutakit!

* sushi lounaat ystävien kanssa

* kaupungin ihailu syksyisissä väreissä

* erilaiset kynttilät ja kaktus kukat koristamassa lipastoa

* korut, varsinkin sormukset ja monet kaulakorut samaan aikaan puettuna!

* revityt farkut ja ruutupaidat

* sateen ropina ja myöhäiset aamut

Näiden kuvien osalta mä olen kyllä ainakin itse niin täynnä ispiraatiota, toivottavasti tekin olette ja mitä tykkäsitte kuvista!? :) Nyt mä taidan siirtyä ton impurin kimppuun, sen verran nätisti se tuossa on odotellut! Palailaan taas 

6 kommenttia:

 1. woo mitä kuvia, ah täytyy itekkin alkaa kalaselemaan moisia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä oon kyllä niin koukuttunut tohon we heart it:in selailuun, että okast pois! :D Suosittelen ;)

   Poista
 2. TSIISUs sairaan kattava kuvapostaus ja todella inspiroiva !<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos ja ihanaa jos sait inspistä! <3 Mulla myös tälläset kuvat tuo niin paljon inpsistä ihan kaikkeen! :´) Mä tosissaan innostuin hieman näiden kanssa :´D Ja mulla olis kuule vaikka kuinka paljon tälläsiä mitä vois tähän vielä laittaa!!

   Poista
 3. Joo ahh, syksy on niin ihanaa aikaa pukeutumisen kannalta! Kivoja inspiskuvia:) Missä sä oot muuten töissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niin on!! Ihan paras vuoden aika :´) <3 Ja valitettavasti joudun olemaan vähän tylsä, enkä oikeen viitti tähän suoraan kirjoittaa että missä oon, mutta lasten kanssa tekemisissä... :)

   Poista