lauantai 26. syyskuuta 2015

I WISH THAT I COULD BE LIKE THE COOL KIDS

Farkkutakkinen tyttö. Wuhuu katsokaas mitä tällä viikolla löytyi työpaikalla pidetyltä kirpparilta? -Farkkutakki, ja vielä juuri sopivan isohkona mitä olin mielessäni jo pitkään ajatellut, sopivaa kun ei meinannut löytyä, joko värin, istuvuuden tai hinnan takia, mutta koska tällä kappaleella oli hintaa vaivaiset 7euroa, eikä käyttöä koskaan ollutkaan, hyvillä mielin nappasin tämän omakseni! 

Kulunut viikko on mennyt vitamiineja ja muita droppeja syöden, -tosiaan niitähän mä olen vedellyt aika isolla kädellä, kuitenkin yskä yllätti ja tää viikko on eletty erittäin rauhallisessa meiningeissä töitä lukuunottamatta, se myös tarkoitti sitä, että tän viikonlopun suunniteltu mökki reissu äidin kanssa sai jäädä, koska en halunnut lähteä itseäni vilustuttamaan vielä lisää. Harmittaa kieltämättä koska olin odottanut rentoutumista luonnon ja järven äärellä, lenkkeilyä metsäpoluilla ja saunomista ja uimista viileässä järvivedessä! Noh, ehkä tässä syksyn mittaan vielä ehtii. 


Eilen kuitenkin päätin poiketa selloon avattuun expresso houseen, oi tätä oltiinkin jo odotettu! Kyseinen kahvila on ainakin tuolla lätäkönen toisella puolella erittäin suosittu, joten pakkohan se oli täälläkin päästä tsekkaamaan heti ensimmäisten joukossa. -Tosin, eihän se ihan niin kotoisalta tuntunut tuolla kauppakeskuksen hälinän keskellä, kuin tukholman kadunvarrella, mutta menetteli kuitenkin! :)


Haha ollaanpas sitä kovin vakavana :´D. 

Toivottavasti ens viikolla saisin tän yskän pois ja pääsin nauttimaan tuosta upeasta säästä mitä täällä ainakin on ollut! Halu olisi jo taas kerran kova kirmaamaan aurinkoisille ja raikkaille lenkkipoluille. Ihan hullua muuten, että ensi viikolla vaihtuu jo lokakuu? Mihin tää syksy oikein meni? Ilmoista päätellen, ainakaan ihan vielä ei tarvitse toppatakkia kaivaa esiin ja hyvä niin. -Siihen mä en olis ihan vielä valmis :-).

4 kommenttia:

 1. Otsikkoon takertuen, sähän se cool kid vasta ootkin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi kiitos! Otan tuon kohteliaisuutena ;-) <3

   Poista
 2. Loistava löytö toi takki! Sun tyyli on kyllä just cool ;)

  mariannesendenali.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki on kyllä ihan mieletön löytö, oon niin happy kun tollanen sattumalta meidän työpaikan kirpparilta löytyi :-). Hhah kiitos <3 ;).

   Poista