tiistai 8. syyskuuta 2015

KUN MIELI ON TYHJÄ

Viikonloppuna mentiin ja tehtiin. Näin kavereita ja muutenkin tuli pitkästä aikaa pyörittyä ihmisten ympärillä. Mainiot treenit takana viikonloppuna, kuin nyt alkuviikostakin, -nyt kyllä pakaroissa tuntuu! Rauhalliset kahvi hetket ja lehtien selailua, -postissa tuli jopa yllätykseksi trendi lehti! 
Aurinkokin pilkahtaa muiden lomasta, mutta silti, olo on jotenkin tyhjä. Tyhjä. Enkä tiedä edes miksi. Ihan ärsyttää miksi olo on näin apaattinen, väsynyt ja jotenkin sumuinen. Kaikkihan on hyvin, flunssa kierrekin on saanut itsensä päätökseen jo aikaa sitten ja ihanan raikas syksy tekee paluutaan koko ajan yhä enemmän ja enemmän, muutenkin olen hyvillä mielillä mutta silti, jokin nyt vain mättää. Ehkä se, että olen miettinyt asioita taas kerran erikantilta, jotenkin kesä tuli elettäyä aikalailla kokonaisvaltaisesti hyvällä fiiliksellä, sykysäkin odottelin niin kovin, mutta nyt vain tuntuu että kaikki junnaa paikallaan. Muiden elämässä kun tuntuu sattuvan ja tapahtuvan, on uusi ystäviä, tapahtumia, opiskelun tai uusien työkuvioiden alkua. Jännittyneitä fiiliksiä tulevasta ja sen suunnittelua. 

Mulla ei ole suurempia suunnitelmia tai odotuksia. Mulla on vain tätä perus arkea, jota ennen rakastin. Nautin niistä pienestä kahvi hetkistä, joka juuri tänään tuntui mitättömältä. "Tässä sitä istutaan kahvin kanssa, jee..." -ajattelin. Ihan naurautti ääneen tää mun apaattinen ajatus :D Voitte varmaan kuvitella meitsin naaman tässä tilanteessa? heh. 

No mutta, ehkä tämä tästä. Ajattelin vain tulla ajatuksia jakamaan ja kertomaan, ettei se hyvä fiilis ole aina 24/7 läsnä, vaikka kuinka sitä toivoisi. Toivottavasti teillä on ollut ihana ja hyvän mielen täyteinen alkuviikko! 

 

Selfie / Helsingin kattojen yllä, aina yhtä tunnelmallista  / Bussia odotellessa / Viikonlopun aamupalaa, miks mun kahvi näyttää vihreeltä? :´D / Uusi lemppari Isadorin persikan värinen kynsilakka! / #oodt / Tän päivän kahvittelua ja sitä lehden selailua / Viikonloppuna kävin yksin kaupoilla ja mukaan tarttui ihania korviksia, sormuksia (ei kuvassa) ja aivan täydellisen värinen huulten rajauskynä! ah, pieniä iloja  / Mun rakkaus kynttilät siinä nätisti pöydällä, h&m homiesta kotiutin! / Maata ja meikäläisen jalat / Peili selfie / Sali selfie XD / Niinpä..!!! / Kattokaas mitä tuli perjantaina otettua!? Muistatteko kun puhuin pienestä, mutta itselleni suuresta jutusta? Tuossa se nyt olis, niin pieni kuin rustokoru, mutta itselleni niin suuri  / Viikonlopun outfit selfie / Ihanan tunnelmallinen syys ilta, jotenkin rauhallinen olo tuolla kävellessä illalla 

4 kommenttia:

 1. Sulla on ihana insta! Ei sitä aina voi olla niin läsnä tai pirteenä, mut toivottavasti tää viikko on hyvä! :)

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marianne, kuin myös :´) <3 Ja niinpä, tuo on ihan totta. Tällä hetkellä kyllä tuntuu taas auringon paistavan mullekkin, toivottavasti myös sulle :`)

   Poista
 2. Täytyy kompata ylempää!! Sulla on ihana insta <3 jospa täää viikko olisi parempi!:* tsemppiä muru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos rakkaus!! <3 Ihanaa, että jaksat aina kommentoida ja piristää <3 Arvostan! Ja voi apua, ihana kuulla että mun insta on mieleinen ( apina joka pitää käsiä silmillään emjoi) Ja nyt tuntuu jo paremmalta, eiköhän tää tästä, kun jaksaa vain keskittyä niihin valoisiin puoliin! Toivottavasti sullakin hyvä viikko tulossa, pus <33

   Poista