perjantai 18. syyskuuta 2015

P E R J A N T A I

Se olis kuulkaa perjantai se! Joka tarkoittaa itselleni linnottautumista töllön ääreen seuraamaan vain elämää teekupin ja vilttien kera. Oi sanon minä. Viikko on ollut hektinen omalla tavallaan ja nyt onkin ihana pyhittää viimeinen arki päivä vain itsensä kanssa olemiselle. 

Pienet ja ehkä vähän isommatkin hymyn poikaiset ulottuivat poskipäihin asti, kun poljin tuossa kotiin salilta. Nyt kyllä paukku endorfiinit ja hymy on kyllä herkässä, - olo on onnellinen ja samalla rentoutunut. 
Ei edes pieni sateen tunteminen kasvoilla, harmaat hiljaset kadut ja puista tuulen mukana puotovat lehdet lannistaneet, päinvastoin - se sai mut entistä enemmän hymyilemään. 


Tässä muutama asukuva, jotka sain vihdoin ja viimein otettua. Tämä asu kun on ollut päällä jo muutamaan otteeseen ja tullutkin yhdeksi tän syksyn lemppariksi! Valitettavasti asukuvien otto hetkellä on aina ilmaantunut jokin muuttuva tekijä, viimeksi se oli nimittäin pirun moinen sade, huh :D Tällä kertaa vältyttiin sateelta, mutta harmaudelta ei. Tosin, se jollain tapaa sopii kuviin vaikka olisihan ruskan väriset puut ja auringon paiste tuonut oma tunnelmaansa. Toviotaankin, että niistä säistä saadaan nauttia ja pian!

Mitäs pidätte asusta? :)


Taisin muuten muutamat naurut äidille saada, joka virnisteli että käytänkö noita kenkiä vielä paukku pakkasillakin? No, sen näkee sitten, haha ;D Otetaan niistä ainakin nyt kaikki irti mitä pystyy, löytyisköhän tollasia nilkkuri mallisina...?

Nyt mä suljen koneen, istahdan kaikessa rauhassa pöydän ääreen iltapalan ja teen pariin. Sytytän ehkä pari kynttilää ja vain olen ja nautin. Oi perjantai ja syksy. Kynttilätkin on kyllä jees, niitä onkin jo kaivattu! Rauhallista koti-iltaa ihanat, palaillaan!  

Ja hei kuinka moni teitä aikoo avata kasiltä töllön nelos kanavalta? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti