tiistai 15. syyskuuta 2015

UUTTA ENERGIAA ETSIMÄSSÄ

Ihanaa tiistaita kaikki! Mites on teidän alkuviikko lähtenyt käyntiin? Viikonloppu meni ainakin itselläni nopeasti rennossa meningissä. Tosiaan lauantai päivä tuntui ihan perjantailta, kun olin aamupäivän töissä ja sunnuntaina havahduin siihen, että jopas, huomennahan sitä lompsitaan taas kerran duunin pariin. 

Jotenkin viimeiset viikot ovat menneet no, sanoisinko hieman hunommissa fiiliksissä niinkuin olen täällä blogin puolella niistä maininnutkin. Monet kysymykset ovat nostaneet päätään taas kerran viimeisten viikkojen aikana liittyen mm. tulevaisuuden suunnitelmiin, oman paikan löytämiseen, millainen olen ja millainen haluaisin ihmisenä olla. Vähän jopa naurattaa, koska välillä sitä tuppaa miettimään olenko mä ainut joka pohtii näitä kysymyksiä? Tosin en usko, että olen. Mutta silti tuntuu kuin olisi yksin tässä tilanteessa. Onneksi olen saanut jakaa näitä ajatuksia ihanien ystävien kanssa ja saanut uusia näkökulmia asoihin.


Osin mä tiedostan mitä kaipaan ja mikä niin sanotusti "puuttuu" tällä hetkellä elämästäni. Nimittäin se tietynlainen sosiaalinen verkosto. Välillä tuntuu, että ne asiat mitä pidän tällä hetkellä itselleni tärkeinä ovat sellaisia, joihin en koe kaikkien ystävieni samaistuvan, mutta se ei kuitenkaan ole huono asia. Ja te rakkaat, jotka tätä luette, älkää vain luulko että mä nyt olisin jotenkin turhautunut tai kyllästynyt teihin ja heittäisin monien vuosien ystävyys suhteet kankkulan kaivoon, koska teihin en voisi kyllästyä ikinä <3 Päinvastoin, musta vaan on tuntunut siltä, että olisi ihanaa jos olisi joku jonka kanssa jakaa esim. tätä blogi harrastusta, käydä kuvailemassa ja muutenkin vain hengailla. Ja pitkän pohdintojen jälkeen mä ymmärsin, että kaipaan vain puhtaasti uusia ihmisiä, ajatusten vaihtoa, näkökulmia ja sellaista uutta energiaa ympärilleni! Mulla on rutkasti ihania ystäviä ympäri suomen ja jokainen on korvaamaton! Voikun te asuisitte lähempänä ;) <3 

Mutta, koska en tällä hetkellä koulussa ole, mietin miten ihmeessä pääsisin tutustumaan uusiin samanhenkisiin ja asoista pitäviin ihmisiin. Päätin mä rohkaista itseäni ja pistää Katalle viestiä jos joskus mentäis vaikka kuvailemaan! Katalla oli kiireitä mutta sovittiin, että lähi tulevaisuudessa nähtäisiin. Eilen mä sitten viettelin maantaista iltapäivää Katan laittaessa mulle viestiä, kävi ilmi että me oikeasti asuttiin todella lähellä toisiamme ja päätettiin heittää lenkkievermeet päälle ja lähteä kävelylle. Katalla oli myös lainakamera mukana, voi tsiisus sillä sai kyllä sellasia otoksia, että meikäläisen aivot eivät ees psysyneet perässä, kun Kata näppärsäti sillä kuvaili :D.


Lenkin jälkeen mulla oli tosi hyvä ja levollinen olo, kiitos hyvien keskustelujen ja ajatustenvaihdon ja Kata muuten, mä tosiaan tuun sun luo kaffelle! ;) Erään kaverin sanoja lainaten; kyllä ne asiat muokkaantuu pikku hiljaa omalla painollaan niinkuin pitää. Good things take time, vai mitä? ;) 

Nää otokset meikkittömästä naamasta lenkkivaatteissa, ei edes alunperin tänne blogiin pitänyt edes päätyä. Mutta miksi ei? Ihan hauskojahan näsitä tuli kun sai kerrankin poseerata ihan kunnon kameran edessä. 

Vaikka onkin paljon ksymyksiä, voin vain olla onnellinen tästä hetkestä ja luottaa siihen, että kyllä mä oman paikkani löydän. Ja te kaikki, ketkä kamppailette samojen ajatusten äärellä, - ei hätää, ette ole yksin! <3 Toivottavasti teillä on kiva ja ystävien täyteinen viikko edessä. Ja hei, jos teillä olis postaus ehdotoksia, niitä ottaisin mielelläni vastaan! Palaillaan taas 

10 kommenttia:

 1. Hei, se on varmastikin vaan tää syksy mikä saa kyseenalaistamaan elämän sellaisena kun se nyt on ja ehkä kesän jälkeen tuntuu että pitäisi saada jotain aikaiseksi. Mullakin on ollut todella paljon samoja fiiliksiä tosta kaveripiiristä. Mulla kun ei ole oikeastaan ketään sellaista kaveria joka bloggaisi. Olen yrittänyt ottaa kavereitani mukaan ja värvännyt niitä kuvaamaan, muttei ne ihan samalla tavalla ymmärrä tätä skenee ku me jotka oikeasti tätä tehdään. Ihanaa että uskallat postata avoimesti omista fiiliksistäsi! Kyllä se siitä helpottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihanasta ja avartavasta kommentista! <3 Jeps, mä ukson että syksy tuo näitä fiiliksiä helpommin esille, koska just kun kesä on eletty villinä ja vapaana ja ainut huolen aihe on ollut "mitkä shortsit sitä tänään laittais päälle?" on aikamoinen kuilu kun arki on taas lähtenyt rullaamaan ja monet kysymykset nousee just pintaan kun alkaa miettimään sitä omaa elämää.. Ja helpottavaa kuulla, että on muitakin jotka on miettiny tätä kaveripiiri asiaa, rakastan toki kaikkia ystäviäni <3 Mutta onhan se tatsi heti eri, kun esim. kuvailee sellaisen kanssa, joka rakastaa ja ymmärtää tätä hommaa samanlailla kuin itse! :) Toivottavasti löydät myös itsellesi kaverin jonka kanssa kuvailla ja ihanan värikästä syksyä ja viikonloppua sinulle <3 :´)

   Poista
 2. Voi ihana postaus! KYllä n asiat siitä lutviutuu pikkuhiljaa, luota muhun :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Kata! <3 Kiitos sinulle kuvista ;) Ja niinpä, kyllä ne asiat tästä ajan kanssa...<3

   Poista
 3. Mä niin tiedän sen tunteen, kun ei oikein tiedä miten päin sitä pitäisi olla, minne mennä ja mitä tehdä. Tuntuu, että kaikki muut menee eteenpäin ja itse junnaa paikallaan, tekee joka päivä niitä samoja juttuja ja ei osaa sitten yhtään lähteä mihinkään suuntaan. Mutta niinkuin totesit, hyvät jutut ottaa yleensä aikaa ja tuut varmasti olemaan joku päivä ihan kiitollinen siitä, että oot joskus ollut vähän hukassa. Mä ainakin itse olen aina päässyt sitä kautta vähän pidemmälle, kun oon hetken jaksanut rypeä pienessä epätoivossa (vaikka eihän se ikinä niin kivalta sillä hetkellä tunnukaan). Mut Linda, asiat järjestyy ihan varmasti, eikä oo kiire mihinkään. Muista antaa itelles aikaa ja anna ajatuksien selkiytyä omalla painollaan. Kyllä se siitä:) Ihania kuvia ootte saanu räpsittyä Katan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Laura, sä kyllä osaat sanoa taas kaiken niin ääneen! Just tosta, että kuinka tuntuu ettei tiedä miten päin pitäs olla ja mitä kohti pitäs lähteä tavottelemaan, mutta tottahan se on, että hyvät asiat vie aikansa! Uskon kyllä ihan vilpittömästi, että asoilla on aikansa ja paikkansa näyttää ne paremmat puolet ja koko ajan tässä ollaan parempaan päin menossa, pikku hiljaa päivä kerrallaan katsellaan ja ihmetellään.. :´) Ja kiitos, Katan kanssa saatiin mustakin kyllä yllättävän kivoja kuvia! :-)

   Poista
 4. Mulla olis tuolla sulle kysymyksii, jos jaksat vastailla: http://allthelovesofmylife.blogspot.se/2015/09/11-kiperaa-kysymysta-ja-vastausta.html

  Toivottavasti suunnitelman selkiytyy ja fiiliski paranee täs lähiaikoina! :) Kivat on kuvat ainaki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin käydä kurkkaamassa, kiitos! :) Ja kyllä tää tästä, pikku hiljaa fiilis paranee kun antaa aikaa.. :`)

   Poista
 5. Kiva lukea syvällisiä postauksia, kirjoitat tosi hyvin! Ja huippuja treenikuvia :) Tuleeko filtterimäinen ominaisuus linssistä, vai onko ne ihan oikeita filttereitä?
  Life à la Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Annika!! Ihanaa palautetta tästä mun kirjoittamisesta, arvostan :´) <3 Ja tosiaan tuon filtteri ominaisuuden oon tehnyt muokkaamalla osoitteessa https://www.befunky.com/create/ ! Tuolta löytyy vaikka mitä kivaa, suosittelen! :)

   Poista