keskiviikko 28. lokakuuta 2015

HÖPÖTYKSIÄ

Illat pimenee, mutta aamut omat ovat toinen toistaan kauniinmpia ja valoisampia -kiitos kellojen siirron! Kyllä siinä ihan eri moodilla lähtee aamulla liikenteeseen kun ulkona on raikas pakkas sää ja auringon ensimmäiset säteet paistavat kauniisti. 

Kieltämättä tänään pyöräillessä meinasi näpit jäätyä pystyyn, täytyykin ostaa kunnon rukkaset kerta pyörällä pääsee vielä pitkäänkin ennen lumen tuloa! 

Eilen vinhdoin sain kotiutettua odotetun tikashyllyn ja matot! Rupeaa vihdoin tämä asuntokin näyttämään enemmän kodilta kolkkouden sijaan.


Mun yksi tärkeimmistä ystävistäni kävi mua moikkaamassa ja toi mukanaan pienen yllärin. Voin kun voi pieni ihminen siitä onnelliseksi tulla! Miten mulla onkaan tälläsiä ihmisiä ympärillä, jotka jaksaa muistaa näin ihanasti? 

Pieni stressin poikanen on väistymässä, sen tuntee, koska on helpompi olla. Helpompi hengittää. Pikku hiljaa on alkanut asiat muokkaantumaan uusiin omiin muotteihinsa. - Ja hyvä niin.

Uudessa kodissa asuttu nyt viikon verran! Ja tuntuu kuin täällä oltaisiin majailtu jo pidempään, niin turvallisen ja tutun tuntuista. Vaikka tosin yksinäisyyttä vierastan, tosin en mä täällä ole sitä vielä ehtinyt tunteakkaan.Näitä kuvia räpsittiin erittäin harmaassa ja koleassa kelissä joensussa. Ja nyt jos näitä tarkemmin katsoo muistutan lähinnä 12 -kuin 21-vuotiasta! :D Tosin asussa viihdyin erittäin hyvin ja sain myös hetken tunnustella miltä tuo niket jalassa tuntuu! Mun on vaan pakko saada hankittua omat! piste.

Tänään multa kysyttiin silmät isollaan hämmennyksestä miksi mulla on kissakorvat päässä!? Naureskelin, että yöllä kasvoivat päähän ja sain vastauksesi lisää hämmentyneitä silmäpareja. Voi noita lapsia! 

Viikonloppua odottelen innolla. Launtaina edessä vuotuiset Indiedays päivät ja kiva päästä taas moikkaamaan kaikkia tuttuja ja vähemmän tuttuja kasvoja! 

Ja jos totta puhun, ajatus ei kulje yhtään juuri nyt. Ehkä on hyvä lopettaa tähän.

Palaillaan 

3 kommenttia: