maanantai 26. lokakuuta 2015

MAANANTAIN SPONTTAANISUUS

Voiko kuulkaa yhtään onnellisempi olla? Aurinko paistaa sälehkaihtimien välistä ja juuri tippuneen kahvin tuoksu leijailee koko asunnossa. Äsken sovin kokkaus treffit kaverin kanssa tänne mun luo ja piakkoin voisinkin siirtyä tästä koneelta tiskien pariin, ettei nyt ihan läävältä tämä huus holli näytä kun vieraita kerta on tulossa! ;)

Maanantai, joka yleensä tarkoittaa itselläni uuden viikon aloitusta aina, -aivan puhtaalta pöydältä. On myös usein viikon yksi raskaimmista päivistä, on hankalaa herätä aamulla kukon laulun aikaan kun viikonloppuna unirytmi on sekoillut joko enemmän tai vähemmän. Mielessä pyörii jo tulevan viikon kuviot ja aikatulut, jotka nostattavat niskavillat tahtomattaakin pystyyn, oli viikosta tulossa joko tapahtuma rikas tai ei. Tietyt odotukset nousevat pintaan aina uuden viikon kohdalla. Tällä kertaa tämä maanantai ja tämän viikon aloitus on pyhitetty vain rentoutumiselle, hengähtämiselle ja omille ajatuksille. Viime viikko/viikot ovat olleet sen verran hulabaloota, että nyt on paras istahtaa hetkeksi alas ja rauhoittua. Mikä tuntuu kieltämättä erittäin hyvältä viimeisten viikkojen touhuiluiden jälkeen. 


Vaikka maanantai onkin viikon ensimmäinen päivä jolloin tahdotaan aloittaa puhtaalta pöydältä ja luoda tulevasta viikosta mahdollisimman mieleikäs, miksi heti ensimmäisen päivän täytyy olla juuri se päivä viikosta, joka täytyy olla erittäin toimelias? Halutaan aloitetaan kaikki suurella energialla ja kuljetaan eteenpäin kuin höyryjuna niin, että jo puolessa välissä viikkoa ollaan sen verran väsyneitä, että toivotaan jo silmät ristissä olevamme viikonlopun puolella. Musta juuri viikonlopun jälkeen lasku uuteen viikkoon kannattaakin olla rauhallinen ja toimia niin kuin itsensä parhaaksi tuntee. Jos pitkän työpäivän jälkeen oma sänky leffoineen houkuttaa enemmän kuin salin hikisessä nurkassa treenaaminen niin miksi ei suosiolla valitisi sitä jälkimmäistä vaihtoehtoa? Voihan sen salin siirtää vaikka seuraavalle päivälle ja katsoa lähtisikö leuan vedot himean paremmalla buustilla. Tai jos kaverin tapaamisen sijaista olo tuntuu jotenkin väsähtäneeltä ja sosiaalisuus on nollassa, voi vaikka suunnata rauhalliselle kävely lenkille kuluttamaan ajatuksia. 


Tänään itselläni oli juuri sellainen olo, kun aamulla kello pirahti kukon laulun aikaan soimaan. Teen juuri niin kuin itsestäni tuntuu hyvältä, jos sali tai vai vaikka kahvittelu hetki ei kaverin kanssa innosta teen niin, mikä sillä hetkellä tuntuu hyvältä ja mikä innostaa. 
Joten töistä päästyäni polkaisin salin ohi suoraan kotiin ja rojahdin x-astentoon sänkyyn. Keitin kahvit ja pirautin ystävälle jos hän tulisi mun luo ruuan laittoon ja niin me sovimme extemporee maanantai treffit. Joita on harvoin jos ees ikinä, elämässäni tehty! Ja se jos mikä tuntuu hyvältä. Aina ei tarvitse olla juoksemassa ja tekemässä pläänejä milloin voi ystävän kanssa päästä keittiön pariin kokkailemaan, välillä voin vain olla sponttaani ja antaa hetken viedä.  

Ja niin kuin sanoin, viime viikot ja juuri mennyt viikonloppu ovat olleet vauhtia täynnä. Kotiuduin nimittäin viime yönä Enniltä Joensuusta, ja voin sanoa, että kyllä sitä ollaan oltu taas yhtä hymyä. Viikonloppuun mahtui mm. naurua, kuvailua, rentoa olemista yökkärit päällä, leffan katsomista ja pitkiä aamupala hetkiä. Paljon jutustelua kaikesta maan ja taivaan välillä ja asoiden ihmettelemistä. Hyvää ruokaa aamusta iltaan ja paljon ideoita ja ajatuksia tulevalle vuodelle.


Nämä kuvat onkin reissun päältä otettua. Kiitos ihanalle Annille näistä kuvista <3 Tällä kertaa meikäinenkin pääsi taas pitkästä aikaa kunnolla kameran eteen ja taakse näyttämään taitojaan! Oli muuten ihanaa päästä myös kuvailemaan muita. 
Asusta pidän erittäin kovasti ja oonkin niin tyytyväinen tuosta 7euron farkkutakista. Olipahan löyty! 

Nyt mä siirryn tästä koneen luota tiskien pariin, ennenkuin iskee hoppu! Kuvia Joensuusn reissusta tulossa myöhemmin lisää. - Ihanaa ja rauhallista uuden viikon aloitusta kaikille  

6 kommenttia:

 1. olipaskiva postaus ja kuvat!=)

  VastaaPoista
 2. oi ihanat kuvat Linda!!<3 joku päivä mie reissaan sinne päin teitä moikkaamaan!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Paula <3 Ja joo niin muuten tulet ;) <3

   Poista
 3. Ihanan simppeli asukokonaisuus :) Jonka kontrastina toimii tosi hyvin toi tiiliseinä! Olet todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihanasta kommentista! :´). Ja simppelillä mennään, mä en osaa sen kummemmin/ erikoisemmin muodin mukaan pukeutua :-) Ja toi tiiliseinä on kyllä ihan lemppari!!

   Poista