sunnuntai 18. lokakuuta 2015

MUUTTO HOMMISSA

Aikalisä! Siis mitä, onko nyt jo sunnuntai? Mihin tää koko viikko ja koko syysloma oikein katosi?!
Tosiaan, kulunutta viikkoa ei voi oikein lomaksi kutsua, koska olen mennyt a paikkasta b paikkaan okein tukkaputkella. Oikeasti tukkaputkella. Mutta erittäin hyvällä ja innostuneella fiiliksellä! On muuten myös tullut huomattua, ettei tää muutto ihan iisiä hommaa olekkaan. Mun viime muutosta kun on jo noin 14 vuotta. Ja voin sanoa, että silloin lähinnä huolehdin siitä, että onhan barbiet sun muut nuket turvallisesti muuttolaatikoissaan. 

Joka päivä olen hoitanut asuntoon liittyviä asoita, ostanut huonekaluja, koonnut uutta hyllyä, tiskannut uusia astioita, kierrellyt huonekalukauppoja niin, että osaan ne jo ulkoa, hoitanut asuntoasioita mm. nettiyhteyden tekosta aina osoitemuutokseen ja kotivakuutukseen asti. Huh sanon minä! 

Siinä ne avaimet nyt olis, IIK / Meitsi hymy suin asunnolla / Aamupuurot nassuun ihanassa auringon paisteessa / Matkalla asunnolle piti muutama lehtikuva napata, niin upean näköistä, oioi  

Suunnitelmat kuvaus sessioista tai kavereiden tapailusta onkin jäänyt ihan minimiin koko viikon ja loman aikana. Onneksi perjantai-iltana vietettiin muutaman tytön kanssa iltaa, mutta muuten olenkin ollut kiinni asunnossa. Tällä hetkellä kaikki näyttää olevan jo aika valmista h-hetkeä varten, jos se sänky nyt tulis niin pääsisin heti asettumaan kodiksi! 

Mutta täytyy kyllä myöntää, ettei loma olisi parempaan aikaan voinut tulla. Muuten nimittäin ei oltas näin pitkällä tässä muuton touhussa kuin nyt. Ja vaikka rahaa onkin palanut ja kaikkea tarvittavaa ostettu on mun "ostoslistalla" vielä liian monta kohtaa, jotka odottavat yliviivaustaan. Tosin, asunto projektihan on ikuinen projekti joka ei koskaan ole valmis, vai mitä? ;) 

Lattian pesua / Selfie muuton keskellä / Täydellinen lamppu löytyi! Tosin mustana -on se vaan niin ihana! / Veli ja isä siellä hyllykköä kasaamassa, meikäläinen toimi tienenkin kuvaajana...

Ensi viikko on myös täynnä kaikkea jännää tän muuton lisäksi, nimittäin ensi viikon perjantaina meitsi hyppää töiden jälkeen junaan kohti Joensuuta ja ihanaa Enniä! Mukaan lähtevät myös Anni ja Juulia, ja jos viime kesäisen reissun merkit paikkaansa pitävät, tästä viikonlopusta on tulossa naurun ja kuvailun täyteinen seikkailu! Ihanaa nähdä tyttöjä taas pitkästä aikaa, enkä malta enää odottaa   

Nyt saunaan ja valmistautumaan uuteen jännittävään viikkoon! Palaillaan toivottavasti pian  

5 kommenttia:

 1. oiettä oma uusi koti! ihana rakentaa "omaa kotipesää"!! kaunis koti tulee<3 oi nauttikaa tyttöjen kesken Joensuussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih niinpä, ihanaa päästä rakentamaan sitä omaa elämää itensä ympärille! On se niin eri asia asua kotona kuin yksin :-) Ja kyllä tästä kämpästä ihana tulee, tuskin maltan odottaa, että saan tänne jossain vaiheessa kuvia! <3 ;) Ja oi viikonloppua odotellessa, ihana kyllä tytsyjä nähdä :´).

   Poista
 2. ostitko sää siis ihan oman asunnon vai vuokralle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot puhunut niin paljon "omasta kodista", niin sai käsityksen, että se on kirjaimellisesti oma. :) mutta ilmeisesti siis eka kertaa omilleen, joten erityisen paljon onnea siis uuteen kotiin :) Tuo on jännää aikaa :)

   Poista