torstai 15. lokakuuta 2015

PÄIVÄN POSITIIVISET

Viime yönä tuli nukuttua reippaat kymmenen tuntia.

Ajoissa herääminen, täytyykin vaalia tätä aikaisin nukkumaan menoa! Minkä takia sitä aina sortuu siihen myöhään valvomiseen kun tietää, ettei seuraavana aamuna tarvitse nousta kukon laulun aikaan?

Aamulla olo oli sellainen, että perinteinen puuro tökki -harvinaista! No tilalle paistoinkin suussa sulavia banskulettuja mansikoiden kera! Siitä onkin vierähtänyt useampi kuukausi milloin olen näitä herkutellut, pitääkin muistaa tästä lähtien tehdä niitä useammin!


Leuto ja lämmin sää, kun pyörällä porskutin kohti salia.

Muikeat treenit ja päälläseisonta onnistui kerrankin ilman tukea kunnolla!! Jes! Kohtahan sitä seisotaankin jo ihan käsillä.. ;)

Lämmin suihku ja välipala auringon paisteesta nauttien.

Sain taas hoidettua asuntoasioita! Nyt on kuulkaas kotivakuutus sun muut tehtynä, sänky tilattuna ja lipaston ja muiden pikku tavaroiden vientiä asuntoon odottamaan. Taas ollaan askelta lähempänä muuttoa. 

Sainpas kuviakin räpsittyä näin extemporeena! Mitenköhän on sitten kuvien ottamisen laita, kun kotiväki ei ole niitä enää ottamassa...? Hmm pitäsköhän sitä se jalusta hankkia?


Tieto siitä, että eletään vasta torstaita, mutta oon saanut paljon ennemmän aikaiseksi kuin olin ajatellut. Ihanaa! Ja vaikka lomapäiviä on ollut tämän lisäksi vasta eilinen, tuntuu kuin olisin ollut jo pitempään töistä pois :D. Ja tänään muuten piti ihan kalenterista tarkistaa, ettei vaan olis ollu lauantai. Haha. 

Inspiraation tunne kaikkea kohtaan. Mulla on niin paljon ajatuksia, visioita, motivaatiota ja halukkuuta tehdä ja oppia kaikkea uutta. Oli kyse sitten valokuvaamisesta, uuden asunnon sisustuksesta tai urheilusta. Voinko tehdä kaiken nyt ja heti?!

Luottamus omaan itseensä. Nyt kun palaset ovat alkaneet loksahtamaan paikoilleen, olen alkanut luottaa itseeni enemmän. Kyllä se elämä kantaa, kun on tarkoitus, siihen voi vain mennä aikaa.


Vapaa ilta, tarkoittaa under the domin töllöttämistä koko perheen voimin telkusta, teetä, hyvää iltapaa ja kenties kirjankin lukua. Haaveilua unohtamatta! 

Ja hei, tarkotuksena olisi myös tänään mennä ajoissa nukkumaan, koska huomenna on taas monta muuta asiaa hoidettavana! 

Ciao 

4 kommenttia:

 1. Banskuletut (varsinkin raakakaakaolla) pelastaa jokaisen aamun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi nam, kuulostaa niin hyvältä raakakaakaolla tehtynä!! Pitkään kokeilla pikinmiten ;)

   Poista
 2. *kyynärvarsiseisonta muru ei päällä seisonta XP <3 (esim tää: https://mycosmo.fi/data/mycosmo/media/news/image/62/91/40/6/142581/9aa8de0590a4a03f/paallaseisonta.jpg on kyynärvarsiseisonta koska sulla on suurin osa painosta kyynärvarsien varassa ja pää vaan tasapainottaa)

  Sori ei ollu tarkotus nalkuttaa mut mulle "iso" juttu kun tulee ite tehtyy näitä ain treeneis ja meillä se et pää on maaassa on huono asia :DDd lol

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa hei hyvä tietää! Koska mulla ei ollu hajuakaan voiko sitä muka sanoa niin, että seiois päällänsä XD Kiitos vinkistä! ;)

   Poista