tiistai 6. lokakuuta 2015

SUURIA MUUTOKSIA JA ONNEN KUPLIA

Onko tää oikeesti totta? Jos vain joku nipistäis mua nyt oikein lujaa? Niin, että tuntuu.

Vuosi 2015 ei ole ollut helpoimmasta päästä, on eksytty, löydetty polku uudelleen, mutta taas hukuttu pinnan alle henkeä pidätellen. On noustu pintaan ja nähty auringon paistavan, on luvattu että vielä joskus, joskus se paistaa minullekkin. Sitten kun on sen aika ja paikka.

Syksy 2015 tulee olemaan tän hetkisen elämäni isoin käännekohta. Sellainen kohta, -sivu, jonka kulmat ovat kuluneet ja muste on tahriintunut, mutta siksi koska muistan sen aina, katson sivua keinutuolissa ja muistan syksyn 2015 ja sen tuoman kylmän lokakuun. Lokakuisen 6:den päivän, huurteisen maan ja puissa liehuvat kauniit lehdet, vaihtuvat maisemat junan ikkunassa ja pienen onnen siitä, että kyllä tää tästä. Kunnes tulee puhelu, se yksi kaiken muuttuva puhelu, jonka jälkeen hypin haarahyppyjä meidän olohuoneessa. Nauran ääneen, päästän ilon kiljahduksen.

Oikeasti, siis aikuistenko oikeesti mä muutan tämän kuun loppupuolella omaan yksiöön, omaan pieneen kämppään jonka ovessa lukee Alku. Siihen omaan pieneen asuntoon jonka on aikomus kasvattaa minua ihmisenä kohti tulevaa seikkailua. Antaa vastuuta ja velvotteita. Mutta ennen kaikkea antaa avaimet oman elämän alkamiselle omassa kodissa. 

Paljon tunteita mielenpäällä, niin paljon etten osaa niitä sanoiksi sanoa. Kaikki tapahtui niin äkkiä, etten olisi tätä vielä viikonloppuna osannut oikeasti kuvitella. Paljon tapahtumassa pienen ajan sisällä, isoja asoita. Mutta mä selviän, sen tiedän jos minkä. Ehkä se aurinko paistaa nyt minulle, niin että loistaa. Ehkä näin on tarkoitettu, kaikella kun on tarkoituksena, -niin ainakin minä uskon.  

12 kommenttia:

 1. Miten koskettava teksti <3 niin kauniisti puit ajatuksesi sanoiksi <3 ensimmäinen muutto on aina jännittävää, mutta selviät siitä <3 mä oon onnellinen sun puolesta ja toivon sulle kaikkea hyvää elämään uudessa omassa kodissa <3! Kaikella on todella tarkoitus :* minnepäin oot muuttamassa? Hali :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kauniista sanoista <3 Tuli niin lämmin olo... <3 Ja tosiaan, vaikka muutto onkin tässä loppukuusta niin kyllä on kaikki fiilikset aikalailla mielen päällä, välillä odottavaisesta stressiin ja siitä sitten taas jännittämiseen. Mutta uskon, että kyllä se siitä tasottuu kun ensin saan kaikki paprit ja muut härpäkkeet kondikseen ja pääsen ihan asumaan! Oi sitä päivää <3 Ja muutan tänne espooseen! :´). Halit myös sinne ihanainen <3 :*

   Poista
 2. Hurjan suuret onnittelut asunnosta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon!! <3 Tää tuli kyllä niin yllättäen etten vieläkään ihan sisäistä koko asiaa :D.

   Poista
 3. Iso peukutus tälle! Ja onnea uuteen kotiin. :)

  VastaaPoista
 4. Jee onnea! Tiedän ton tunteen, kun muutto tai se tieto tulevasta muutosta tulee äkkiä - mullakin kaikki tapahtu ihan parin päivän sisällä. Mut hei, onnea jo nyt paljon ja tsemppiä asuntoasioihin:) Ootan jo innolla, että nään millanen kämppä sulla on! Mihin päin muutat, jos saan udella;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tapahtu kyllä niin äkkiä- ihan kahden päivän sisään. Ja tosiaan olen mä kämppiä katsellut ja muuttosta haaveillut sitten jossain vaiheessa mutta nyt kun tälläinen kämppä eteen sattui ja sen vielä sain muiden hakijoiden joukosta niin onhan tässä tunteet aika mielenpäällä!! Ja mä muistakin kun viime talvena muutit silloin joulun tienoilla, sullakin kaikki tapahtui niin äkkiä!! Ja joo asuntoasiat vähän jänskättää, mutta eiköhän se siitä kun tässä päivä kerrallaan mennään ja saadaan pikku hiljaa asioita kondikseen.. :-) Ja muutan tuhon pohjois-tapiolaan ;). Ja kämpästä tulossa ehdottomasti omaa postausta sitten kun oon muuttanut ja saanut sen edes jotenkin kodin näköiseksi! :)

   Poista
 5. Aivan ihana onnen tunne tuli itellekki tätä lukiessa! Paljon onnea sulle <3

  mariannesendenali.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla!! <3 Kiitos paljon Marianne :´) <3

   Poista
 6. Onnea uuteen kotiin! :) Voi vitsi miten tuli itellekki jopa melkeen perhosia mahaan ees tuon ajan muistelusta kun oli itse muuttamassa, vieraaseen kaupunkiin ja keskelle vieraita ihmisiä! Nauti kaikesta, myös niistä pienistä haasteista ja yksinäisyyden hetkistä, joita joskus ehkä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Anni <3 Hui vieras kaupunki on kyllä varmasti herättänyt monia tunteita kun olet yksin muuttanut! Mä kun muutan ihan tähän lähelle espossa :D Ja uskon ja tiedän, että varmasti mulla tulee yksinäisiä ja huonompia hetkiä, mutta nekin kuuluvat siihen yksinasumiseen ja elämiseen. Lupaan nauttia kyllä kaikesta täysin rinnoin ja oikein odotan, että pääsen tännekkin kaikkea fiilistelemään!! Iik!!

   Poista