maanantai 30. marraskuuta 2015

JOS AJATELTAS ASIAA TOISINPÄIN

Marraskuun viimeinen päivä ja maanantai. Yleensä joka aamu kellon soidessa 6:15 mä voin jo tarkalleen sanoa millä mielellä sitä päivää eteenpäin vie. Kellon sammuttaessa ja lämpimästä sängystä noustessa hapuillen valoja päälle samalla yrittäen saada kahvinkeittimeen kahvinpurut paikalleen, niiden kuitenkin lattialle tippuessa. 

Aamupalla, jonka ääreen istahdan viimeistään 6:40 hengähdän. Juon kupposen kahvia, nautin aamuisesta puurosta kera mustikoiden, puolukoiden tai banaanin. Tähyilen ulos piemään, kattulamppujen valaisemalle kadulle ja ihmettelen jo siellä töihin tallustelevia ihmisiä. Saatan avata snäpin ja kurkata tulleet viestit, jotka ovat illan/yön aikana tulleet, istun ja fiilistelen. Mikä buugi, mikä fiilis, hyvä vai huono?

Työmatkalla poljen eskimoksi pukeutuneena, huomaan joulukuuseen tulleet valot ja koristeet. Tuulessa tallustelevia ihmisiä hupusta kiinni pitäen. Kukkaruukku on lentänyt tien poskeen ja roskiskin on kaatunut. 


Kylmää, harmaata ja sataa isoja pisaroita, suoraan sanottuna nauran koska näytän ulkona kastuneelta koiralta. Tai joltakin sen tyyppiseltä. Töäpäivän, salitreenin ja aikamoisessa tuulessa pyöräilyn jälkeen voin ilmoittaa olevani aika poikki. Ja empä olis muuten uskonut, että tasaisella suoralla tiellä täytyy oikeasti polkea ja hiton voimalla, että pääsee ees metrin eteenpäin! Sen verran oli tuulta tänään purjeissa. 

Valehtelisin ettei mieli ole ollut ihan satalasissa ja mielessä pyörii murhe jos toinenkin ja niin on pyörinyt koko syksyn...


Mutta vaikkei aina kivaa olekkaan ja se on ok, pyrin pitämään mielen korkealla. Joten miksi ajatella aina asioiden huonoja puolia, murehtimalla ei asiat ainakaan parane, joten päätin pitää itselleni pienen positiivisuus hetken, mm. Juttelin kaverin kanssa ja puitiin fiiliksiä, sain Annilta snäppi piristyksiä, luin muutamien tyttösten blogeja ja sain energiaa ja hyvää mieltä, heitin kommenttiboxsiin myös kommenttia (terkut teille kaverit)! Pistin joululaulut soimaan, kokkailin super hyvää ruokaa ja nautiskelin sitä kynttilöiden valossa. Seuraavaksi aijon pistää tiskit laulamaan ja katsoa viimeisen under the dome jakson (!!!!!!!!) 

Tulevalle viikolle on myös luvassa kaikkea kivaa, opsikeluaikaisten kavereiden kanssa kahvittelua ja kuulumisten vaihtoa (teitä onkin ollut jo ikävä!), kuvailua ja inspiroitumista erilaisista ihmisistä ja asioista.

Kaikesta huolimatta toivotan teille kaikille ihanaa alkavaa viikkoa, muistakaa tsempata toisianne, ammentakaa inspiraatiota kaikesta mahdollisesta ja levittäkää sitä parhaanne mukaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti