tiistai 3. marraskuuta 2015

KAMEROIDEN VILINÄÄ, TUTTUJA & TUNTEMATTOMIA

Taas kerran oli se päivä vuodesta kun Indiedays järjesti päivätapahtuman ja ilta gaalan. Niin hassua miettiä, kuinka mä tasan vuosi sitten saavuin paikalle isoin pelokkain askelin kuin ajovaloissa pelästynyt perua. Muistan sen hämmenyksen kun näin ympärillä paljon tuttuja kasvoja. Paljon ihmisiä joiden blogeja olin lukenut jo vuosia, toisia vähemmän ja toisia jopa päivittäin. Sitten minä Linda, seisoin siellä kaikkien niiden ihmisten keskellä ja ihmettelin. Muistan, että kyllähän siinä töllistellessä sitä kaikkea jännitti ja aivan pirusti. Yleensä kun en erityisemmin sosiaalisia tilanteita jännitä, niin tuolloin oli kyllä semmoinen pukupöksyssä! 

Haahuilin pisteeltä pisteelle ja räpsin muutamia kuvia, olo oli ulkopuolinen ja jopa yksinäinen. Miten sitä saattoikaan tuntea oloaa yksinäiseksi noin ison ihmismassan äärellä? Ja kaiken kukkuraksi me kaikkihan teimme tätä samaa hommaa, kirjoitimme blogia joka oli iso yhdistävä tekijä. Silti olo ei ollut kovinkaan kotoinen muiden kanssa bloggaajien keskellä ja myönnän, että kyllä siinä tuli useaan otteeseen kelloa vilkaistua, joko viitsisin jo lähteä. 

Ja nyt vuoden jälkeen tuosta päivästä, astelen areenalle onnesta säihkyen hymy korvissa. Ja vaikka hymy paistoikin kuin naantalin aurinko, taisi meikäläistä silti omalla tavallaan myös jännittää, mutta eikös se kuulukkin asiaan? Oli ihana nähdä tuttuja ja tuntemattomia kasvoja, bongata uusia ihanan tuntuisia ihmisiä ja päästä avaamaan suunsa silmät säihkyen heille keiden blogia oli lukenut ja osaltaan jopa "fanittanut", - taisi musta siis pieni fanikin jossain kohti kuoriutua... :´D 


Tänä vuonna ehdoton peukun pystyttäjä oli omalla kohdallani tämä henna-tatuointi piste, jonka sai valita mielensä mukaan tai antaa tekijälle vapaat kädet millaisen hennan halusi! Ja kun mä tästä pisteestä kuulin, voitte vain arvata kuinka mä into piukeena juoksin paikalle ja koska jonoa ei vielä silloin ollut, pääsin siltä seisomalta istahtamaan "tatuoijan" penkkiin. En edes sen kummenin sillä hetkellä osannut sanoa millaista hennaa haluaisin. Näitähän oli kuolattu kesät talvet netistä ja muiden blogeista, joten annoin tatuoijalle vapaat kädet! Pientä osviittaa hän kertoi, mitä aikoi tehdä ja niin siinä sitten istuttiin ja ihmeteltiin kuinka tuota väriä kädelle piirreltiin.


Aina yhtä ihana Heidi  Kyllä tällä naisella on tyylitajua meikäläisen makuun. Ja pieni kateus tulevaa Heidin meksikon reissua varten! Me qusta mucho!


Kun oma hennani oli saatu valmiiksi törmäsin uuteen tuttavuuteen Janitaan, jolla oli kummatkin kädet kauniisti koristeltuna. Siinä sitten muutaman kehun heitin ilmoille ja virnistelin oman käteni kanssa. Oli ihana huomata kuinka ihmiset olivat avoimia uusille keskusteluille! Ja muuten, suosittelen, että käytte kurkkaamassa tämän naisen kuvaus painotteista blogia, on muuten sellaista matskua, että oksat pois!


Ihana Marjanne! Jonka blogia olen jo ainakin vuoden verran seuraillut, tällä tytöllä kun on silmää puekutimisen suhteen, voisinko mä tulla lainaamaan sulta muutamaa vaatetta..? :D Ihana oli tavata ensimmäistä kertaa ja toivottavasit tavataan täst edeskin! 


Laurakin otti itselleen hennan ja siellä me kummatkin käveltiin kädet ojossa. Kuivuessa henna oli siis vielä mustan väristä, mutta mustaa väriä ei kuitenkaan käytetty sen myrkyllisyyden ja mahdollisen allergisen reaktion takia. Kyllä siinä oli naurulla pidättelemistä kun sai siellä käsi ojossa kävellä ja varoa, ettei kehenkään vahingossakaan koskisi! 

Päivä oli kaikin puolin oikeen mukava ja omalla tavallaan antoisa, ja vaikka näissä kekkereissä on tullut nyt muutaman kerran käytyä, en voi väittää ettenkö vieläkään tuntisi itseäni hieman jännittyneeksi peuraksi. Ehkä mä vielä joskus tähänkin hommaan totun! 

Useat jatkoivat vielä illalla järjestettyyn gaala-iltaan, johon itse en tänä vuonna mennyt. Ilta kului hyvin ystävien ja rupattelun ääressä rauhallisuudesta nauttien 

6 kommenttia:

 1. Moikka! Erotuit tuolla kyllä eduksesi hymyilysi ansiosta! Pidä se aina! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi apua nyt kyllä nousi hymy korviin asti! Kiitos ihanasta kommentista ja illan pirsityksestä, olo on aika onnellinen! <3 :´)

   Poista
 2. Hei olipas kiva tavata! Niin ihana toi henna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli!! :-) Ja joo se on ihan lemppari! Sääli että näin viikon jälkeen jo aikalailla kulunut pois :-(

   Poista
 3. Ää! Miks tää postaus oli mennyt multa ohi! Ihana sinä, oli niin kiva tavata!! <3

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta onneks tän huomasit!! Oli ihana tavata <3 :´)

   Poista