sunnuntai 6. joulukuuta 2015

JOULUKUUN ENSIMMÄINEN VIIKKO

Joulukuun ensimmäinen viikko. Tähän viikkoon on mahtunut niin teatteria, joulukirkkoa, kuvailua, hyvää ruokaa, ihanien ystävien näkemistä, pohtimista ja puhumista. Nauramista ja kyyneliä. Tähän viikkoon on mahtunut paljon.

Kiireinen elämä myös heijastuu tänne blogin puolelle, postaukset ovat olleet valitettvan harvassa- mutta se ei haittaa. Se ei haittaa, koska olen saanut niin paljon enemmän. Olen saanut hetkiä, kokemuksia ja muistoja. Olen saanut hetkiä mitä ei aina pysty tallentamaan kameran muistiin, eikä tarvitsekkaan. Olen elänyt hetkessä vilkaisematta puhelinta tai kelloa, olen antanut ajan mennä omalla painollaan ja vain elänyt. Välillä on ihan hyvä vain keskittyä siihen hetkeen joka on käsillä, siihen ihmiseen, puheeseen ja kuuntelemiseen, omiin ajatuksiin ja mietteisiin.Miten musta tuntuu, että olisin taas hieman vahvempi ja rikkaampi ihminen henkisesti kuin viikko sitten? Jotenkin sitä vaan löytää itsensä ihmettelemästä tätä kaikkea, löytää itsensä uusista tilanteista ja uusien ystävien ympäröimänä. Kuulee uusia ajatuskia ja näkökulmia. Havainnollistaa ja pohtii.

Mä olen päättänyt, että vuodesta 2016 tulee parempi kuin edeltäjänsä. Sellainen vuosi, mitä haluan sitten vuoden loputtua muistella hymy huulilla, sellainen vuosi joka antaa kokemuksia, muistoja ja hetkiä. Nourua ja onnistumisia. Oivalluksia ja ihania ihmisiä mun ympärillä.


kuvat: Kata & Laura

Mutta, nyt eletään vuotta 2015 ja vasta jouluun ensimmäistä viikkoa. Mitenköhän asiat on tasan vuoden kuluttua? Siitä en tiedä, enkä haluakkaan vielä tietää. Ensin taputellaan tämä viimeinen kuukausi pakettiin ja nautitaan joulun odotuksesta ja siitä rauhasta jonka se meille tuo. 


Keitetään kupposet glögiä ja istahdetaan sohvan nurkkaan viltin alle, nautitaan siitä, että nyt ollaan tässä eikä muualla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti