sunnuntai 17. tammikuuta 2016

KODIN UUSIA SUOSIKKEJA

Mä olen aina pitänyt sisustuksesta. Pienistä yksityiskohdista, etenkin tauluista, kasveista, erilaisista teksteistä ja kynttilöistä. 

Muistatteko kun mä muutama kuukaisi takaperin kirjoittelin asunto postausta ja pähkäilin mitä tuohon isolle tyhjälle valkoiselle seinälle laittaisin? Mietin, vääntelin ja kääntelin pitkään mielessäni pyörinyttä sisustustarraa, mutta tilanne saikin uuden käänteen kun pistäydyin lomalla äidin kanssa porvoossa eräässä mun ehttomasti lempparissa sisustusliikeessä Destinysotressa, joka löytyy myös stadista! Ja niinhän siinä kävi, että muutama posteri lähti sieltä mukaan. Ja silloin mä päätin sen, - nämä mä haluan siihen valkoiselle seinälle.


Muutama kuva tuli myös tuotua berliinistä mm. Madonnasta ja Marilyn Monroesta. Joten päätin, miksen laittaisi kaikkia tauluja seinälle ja tekisi niistä " taulu kollaasia". Ja niinpä mä tällä viikolla kävin extemporeena ikeassa ostamassa muutaman sopivan kehyksen. 

Tänään ehdin sitten saada kuvat kehyksiinsä ja huomenna olisi tarkoitus hakea tauluteippiä, jotta saisin taulut omalle paikalleen. Ja voi vitsit, arvatkaa olenko tänään pitkin päivää ääneen noita tauluja ihastellut? Olenhan mä! Miten joku pieni asia voikin saada ihmisen sydämen tykyttämään ja suupielet ylöspäin?


Mukaan ikeasta tarttui myös kauan haluamani valkoinen "lampaan" karvamatto sängyn vieretä koristamaan. Mikä onkaan ihanampi tapa nousta ylös, kun varpaiden alla lämmittää karvainen ihanuus? Tosin tämä kyseinen karvamatto ei ole oikeaa lammasta, mielestäni tuo teko mattokin on oikeen mukiin menevä ja ajaa asiaansa paremmin kuin hyvin. Myös järvenpäästä eilen kylään saapuneet ystäväiseni toivat minulle mitä ihanempia tupaantulias lahjoja! Tätä taulua olen jo useaan otteeseen ihaillut ja nyt ystäväni päätti tuoda minulle samalla kuviolla varustettuja lautasliinoja. Raaskio noita edes käyttää? Sen verran ihana sisustuselementti!


Sain myös lasinalusia, joita olenkin miettinyt ostavani, mutta mieleisiä ei ole vielä vastaan tullut. No, ystäväni oli selvästi lukenut ajatukseni ja toi minulle juuri mieleisiä lasinalusia! Ei vitsit, kun noitakin tuli moneen kertaan ääneen ihailtua ja otinkin ne heti käyttöön.


Tällä hetkellä haluaisin kotiin vielä tänne kaiken keskelle joitain väripillkuja tuomaan pehmeyttä ja tunnelmaa. Olenkin pähkäillyt ystävieni ja netin ihmeellisessä maailamssa mitä tänne oikein keksisin! Voi olla, että sitten kun se sohva vihdoin löytää tiensä tänne, ostan muutaman värikkään tyynyn tai lisään kenties viher kasvien määrää? 

Mitä te olette mieltä näistä uusista sisustus jutuista? :) Ja hei, jos sulla on jotain ehdotusta miten saisin tänne tuotua väriä niin vinkkaa ihmeessä! Edellinen kodin sisustus postaus kokoanisuudessaan täällä.

4 kommenttia:

 1. oi sun koti on kyllä kivannäköinen ja varmasti tulee kiva kollaasi noista tauluista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! Taulut on seinällä ja hyvältä näyttää :´)

   Poista
 2. Oij kuinka kivoja juttuja oot löytänyt ja saanut !! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Itsekkin tykkään kovasti kaikista :´)

   Poista