sunnuntai 10. tammikuuta 2016

TÄHTIPÖLYÄ

Serpenttiinä, kuplivaa juomaa ja iloisia ihmisiä. Siitä oli eilis ilta tehty.

Meidän tyttö lähtee maailmalle, tarkemminkin sanottuna tuonne, missä maata hallitsee kuningatar, missä on söpö prinssi ja prinssin tavallinen tyttö morsiammena, siellä on kuvattu monia elokuvia; bondia ja harry potteria. Siellä sataa suurimman osan vuodesta, kulkee kaksi kerroksisia busseja ja siellä on punaisia puhelinkoppeja. Englantiin matkaa meidän tyttö, maailmalle toiseen maahan ja kulttuuriin katsomaan millaista elämää siellä elellään, miltä englantilainen arkielämä maistuu kouluineen ja vapaa-ajan viettoineen. Katsomaan maailmaa erikulmasta ja uusin silmin, imien kaiken itseensä, saaden uusia avartavia kokemuksia, ystäviä, hetkiä ja muistoja, jotka varmasti muistaa koko elämänsä.


Meillä oli vuokrattuna tila saunoineen kaikkineen, sieltä kuudennestä kerroksesta avauti parvekkeelta näkymä helsingin lumisten kattojen ja katujen ylle. Katovalot valaisivat lumisia katuja ja lunta satoi hijalleen. Ilmassa oli selvästi taikaa, - tähtipölyä. Kun sitä maisemaa katseli, tuntui kun olisi ollut jossain aivan muualla. Ehkä me kaikki oltiin hetken jossain muualla, oltiin yhdessä ja nautittiin toistemme seurasta ja kuplivasta juomasta, joka sai suupielet ylöspäin ja tanssijalan vipattamaan musiikin tahtiin.

Olen ylepä ja onnellinen. Mäkin niin kovasti haluaisin päästä katsomaan maailmaa vielä joskus, vaikka täälläkin on hyvä olla. Onneksi Kirsikka sai ja otti mahdollisuuden vastaan päästä opiskelemaan toiseen maahan ja kulttuuriin. Jos saisin mahdollisuuden lähtisin varmasti itsekkin. Vaikka varmasti vatsanpohajssa kutittelisi jännitys, perhosten lailla. Sellainen jännitys on myös varmasti tällä hetkellä Kirsikalla.

 Maailman matkaaja 

Minä hymylin, join illan aikana yhen kuplivan lasillisen ja tanssin musiikin tahdissa. Katselin ympärilläni olevia ihmisiä, niin monia erilaisia tarnioita ja persoonia. Niin paljon rakkautta ja onnea. Hetkiä ja muistoja, kasvoja joiden olen nähnyt kasvavan vierelläni pienestä pitäen, - olen siitä kiitollinen. 

Sitten kun Kirsikka palaa takaisin, uskon että hänellä on paljon kerrottavaa ja jaettavaa. Meillä muilla taas paljon kysyttävää ja ihmeteltävää. Mutta ensin on Kirsikan matka, oma matka uuteen ja tuntemattomaan, sillä aikaa me muut täällä, elämme arkeamme ja elämäämme tavalliseen tapaan, mutta varmasti uusia kokemuksia ja muistoja luoden. Elämme täällä lumisten katujen ja talojen keskellä, luoden omaa matkaamme eteenpäin. Ja kun Kirsikka palaa, ovat lumet sulaneet ja kukat kukkivat, ruoho vihertää ja olemme taas kaikki koossa. Muistoja ja tarinioita täynnä. Ehkä aina ei tarvitse lähteä etsimään tähtipölyä lätäkköä pidemmältä, sen voi löytää myös täältä.


Tiedän, että luet tämän. Olet tärkeä ja upea ihminen,toivottavasti matkasi on täynnä aurinkoa ja onnellisuutta, uusia ihmisiä ja kokemuksia ja ennen kaikkea hyviä viboja. Toivottavasti rakastut maailmaan ja matkaasi yhtä palavasti kuinka meidän kaikkien pitäisi rakastaa omaa elämäämme 

7 kommenttia:

 1. Voi että olet kaunis!! ♥ Teksti oli niin kauniisti kirjoitettu, että se kosketti tällaista herkkistä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana! :´) Ihana myös kuulla, että teksti kosketti ♥

   Poista
 2. Ihana postaus! Toivottavasti ystävälläsi on upea vaihto :) Kaikkea hyvää myös sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Ihan super mahtava asu! :):O
  Muutenkin ihana postaus, kirjoitat niin ihanan rakastavasti ja kauniisti :) Hienoa että ihmiset uskaltaa tarttua tuommoisiin mahdollisuuksiin :) Elämä on juurikin tämmöisiä kokemuksia varten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Itsekkin tykkään asusta tosi paljon.. :´) Ja oi apua, kiitos ihanasta palautteesta! Mustakin on ihan mahtavaa, että ihmisillä on mahdollisuus tarttua tilanteisiin ja nähdä maailmaa <3 Oi että, ehkä vielä itsekkin joskus :´)

   Poista