maanantai 8. helmikuuta 2016

TÄS ON OLLUT VÄHÄN KAIKENLAISTA

Päivät seuraa toisiaan. Herään ja katson ulos, aurinko paistaa keväisen kauniisti.

Illalla kävelen makuuniin, halaan ystävääni kun näemme. Käymme vuokraamassa kaksi leffaa, - harry potteria. Sanon ystävälleni, että on ihana nähdä häntä, tarkoitan sitä.

Lunta pyryttää taivaan täydeltä, onneksi saan kyydin kotiin ystävältäni.

Puhelimet soi, tekstiviestejä kilahtaa yksi toisensa jälkeen. Kuinka voidaan, tullaanko käymään kysytään.


Pöydät, lipastot, ikkunanlaudat notkuvat kauniista kukista, ehdoton lempparini on valkoinen kimppu missä on paljon erilaisia valkoisia kukkia.

Kyyneleitä silmissä, paljon ihmisiä ympärillä, lämpimiä halauksia ja lämmön täyteisiä katseita.

Iltoja kun en ole saanut unta, kyyneleet vierivät silmäkulmasta, kurkkua kuristaa. Ärsyttää, en tahtonut tälläistä.

Herätys, lähden töihin. Paljon ihmisiä ja kasvoja istuu bussissa, viilettää kohti työ- tai opiskelupaikkaansa, musiikit korvilla, katse puhelimessa tai lasissa katsellen sumeita loskaisia katuja.

Työkavereiden halauksia, osanottoja, hymyjä ja kysymyksiä. Vastauksia niiden perään.

Lasten onnellisia kasvoja, naurua, pientä villiintymistä ilmassa, leikkejä ja lauluja. Raketteja, - paperista tehtyjä sellaisia.


Juoksulenkkiä harmaudessa. Itseasiassa rakastan harmautta, rakastan usvaa ja sen tuomaa tietynlaista rauhallisuuden tunnetta. Asfalttia lenkkareiden alla, vesipisaroita ohimoilla.

Pitkästä aikaa oma sänky, täällä en olekkaan hetkeen nukkunut. Tuoksuupa täällä asunnossa uudelta, sen hajun olin jo ehtinyt unohtaa.

Joogasali ja mielen rauha. Hengitys, mielen tyhjennys. Kropan ja mielen yhteentoimivuus.

Pikku hiljaa palaan takaisin blogin pariin, jos teillä on postaus ehdotuksia, otan niitä mieluusti vastaan! Tahdon myös kiittää teitä kaikkia edellisen postauksen kommenteistanne, - kiitos  

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, että olet tullut takaisin. Perheenjäsenen menettäminen on ikävällä tavalla elämää mullistava asia. Tsemppiä päiviisi, muista myös iloita asioista ilman syyllisyyttä. Voin sanoa että tiedän mistä puhun. Aikaa se vie, mutta kuten aiemman postauksen kommenttiin vastasit, onneksi muistot säilyvät. Ne on kultaa <3 Hali!
  Mukavaa luettavaa olisi hauska randomfaktapostaus tai tulevaisuuden haaveitasi esimerkiksi.
  Olisi todella mukava "törmätä" suhun joskus ja vaihtaa muutama sana. Vaikutat todella mukavalta ja reippaalta nuorelta naiselta :) kuten sanoinkin jo, tsemppiä ja iloa päiviisi, onneksi kevät on vähitellen tulossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut, että vastaan kommentiisi vasta nyt! Tämä oli jostain syystä jäänyt multa täysin huomaamatta :( Mutta Oi iso kiitos ihanasta kommentistasi <3 Toi hymyn huulille, - ja niinpä, muistot ovat kultaa ja säilyvät onneksi ikuisesti, yritän myös muistuttaa itseäni tasaisin väliajoin siitä, että myös onnellisista ja hyvistä hetkistä saa ja pitää nauttia myös tämän kaiken keskellä.. Postaus toiveet pistinkin heti korvan taakse ja ne on ehdottomasti tulossa! ;) Ja voi sinua, ihanasti sanottu, ehkä me vielä törmäämme! Aina saa tulla vetämään hihasta <3 Ja samoin sinulle, ihanaa kevään odotusta <3 Valoa kohti mennään.

   Poista