tiistai 1. maaliskuuta 2016

SINÄ TEIT MAALISKUUN ENSIMMÄISESTÄ KAUNIIN

Sinäkö sen teet? Tuot jo aamutuimaan hymyn kasvoilleni, saat minut hyppimään riemusta kuin pieni lapsi, saat suuni laulamaan ja vääntymään isoon hymyyn joka ulottuu korviin asti.

Sinä näytät kaikki värisi ja annat niiden loistaa kauniisti, maalaat maisemat kullankeltaiseksi, saat linnut laulamaan ja purot solisemaan, saat haveet puhkeamaan kukkaan ja silmät kostumaan.


Aurinko, sinäkö sen teet? Sinäkö saat aikaan tämän onnellisen ja vapautuneen olo, jota ei ole hetkeen ollut. Sinäkö saat unhotamaan hetkeksi surut ja murheet ja näyttämään asoiden valoisan puolen? 

Luulen, että se ole sinä. Tai ehkä sittenkin tuloillaan oleva kevät, tai elämä ja sen tuomat onnelliset hetket.


Tänään istuin bussissa hymy huulilla. Voi jumpe, kun sitten hymyilytti. Korvissa soi lemppari biisit ja jalka vipatti sen tahtiin niin että melkein olisin voinut nousta jammailemaan sen mukana. Kävelyä kuivalla asfaltilla aurinkolasit naamalla, olisin voinut halata jokaista vastaan tulevaa, olo oli kuin kukkaan puhkemaisillaan olevalla kukalla. Niin hyvä olo minulla oli, tai siis on. On edelleen. Nytkin se tuolta kurkistaa, aurinko nimittäin ja maalaa valkoiset seinät täyteen keltaisia roiskeita, viivoja ja aaltoja. Lämmittää poskipäitä ja häikäisee hetken niin, etten näe koneen näyttöä. Nostan katseeni ja suljen silmäni, sinä lämmität ja valaiset, sinä tuot onnea ja energiaa ja sitä minä olen kaivannut enemmän kuin mitään muuta pitkään aikaan.

Sinä teit maaliskuun ensimmäisestä kauniin.

10 kommenttia:

 1. Aivan ihana ja jotenkin niin runollinen! Puit päivän ajatukseni sanoiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja ihana kuulla että postaus kuvasti omia ajatuksiasi :´) Tänään kuin eilenkin on ollut kyllä niin upea keli, että varmasti moni on ollut samoilla fiiliksillä!<3

   Poista
 2. Olipas kaunis postaus. Osaat kyllä kirjoittaa tosi sulavasti ja runollisesti, tykkään :-)

  http://littlewisher.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia! Oot ihan superkaunis! :-)

  http://plan-cee.blogspot.fi

  VastaaPoista