perjantai 11. maaliskuuta 2016

W E E K E N D

Pitkästä aikaa tuo kaunokainen taas paistattelee, asfaltti on kuiva ja räystäitä pitkin tippuu vesipisaroita. Voi jumpe, se olis sitten niinkun kevät eks je? 

Perjantai ja viikonloppu tiedossa, sounds very good jos multa kysytään, tosin aamulla heräsin nenä tukossa päätä jomottaen. Toivottavasti ei flunssa antais valtaa tähän tyttöön, nimittäin kivoja suunnitelmia olis nyt koko viikonlopulle tiedossa. 

Töiden jälkeen skippasin treenit ja tulin kotia nauttimaan ehkä parhaimmasta smoothiesta ikinä. Vois vaikka sen ohjettakin tänne heitellä! Nyt vedän muutamat vitamiinit naamaan ja toivon että pääsen tästä vielä liikkeelle! 

Ihanaa viikonloppua teille jokaiselle, naurakaa, halatkaa, syökää ja nukkukkaa jos nukuttaa. Mutta ennen kaikkea nauttikaa. Koska olette nyt tässä, kevät ja elämä on tässä eikä missään muualla 

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos Sanssu! <3 Eilinen menikin nenäliinapaketin ja teekupin kanssa, tässä yritetään juuri kovasti että olo muuttuisi paremmaksi, onneksi on aurinko <3 Auringon täyteistä viikonloppua myös sulle :´)

   Poista
 2. Heips, missä oot nykyään töissä?:)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Holaa! Valitettavasti en voi kertoa suoraan missä olen töissä, mutta esikoulun puolella kylläkin :´) Aurinkoista viikonloppua myös sulle!

   Poista