tiistai 12. huhtikuuta 2016

MUUTAMA HYMYNAAMA JA MÖRÖKÖLLI


Nää on taas näitä kun vain hymyilyttää, inspiroittaa (tais olla oma keksimä sana) perhosia lentelee ja kukat tuoksuu. 

On se vain ihme miten pienet teot, sanat, ajatukset, lauseet, aikaansaannokset ja vain tässä oleminen tuntuu hyvältä. Jopa niin hyvältä ettei haittaa meikäläiseen taas kerran pureutunut flunssa, vuotava nenä ja käheä ääni. Ei, - ei haittaa.


 Kahden h:n ruoka; erittäin herkku ja helppoa. Tästä lisää myöhemmin!

Koska jos mä nyt, niinkuin aika usein tai siis lähes aina suurin piirtein - alkaisin vatvomaan tätä yllä vellovaa olotilaa, jomottavaa kurkkua ja vaikka sitä etten pääse treenailemaan tavalliseen tapaan, niin tiiättekö mitä? Kaikki se kiva, ne pienet kivat jutut katois ympäriltä kuin tuhka tuuleen. Ne leijailis ilmaan kuin saippuakuplat ja katois niin korkealle ettei niiden ääriviivoja enää hahmottaisi. Tosin, ei ne ees niin ylös ehtisi kun poksahtaisivat jo matkalla, heh.

Ruokakaupasta tarttui mukaan muutakin kuin ruokaa. Mikäs on sen ihanempaa kuin fressit ja keväiset kukat?

Mutta niin, tänäänsen tajusin. Jos mä surkuttelisin ja voivottelisin, sulkisin kaiken muun kivan huomaamattani ulkopuoelleni. Ja mitä siitä seuraisi? Kiukkua x100, näppylöitä, päänsärkyä ja hampaiden kiristelyä. Jep, been there, done that! Ja niinhän mä tein vielä kuukaus sitten.

Tänään sain viestin saapuneesta paketista josta paljastui viime viikolla tilaamani ihanuudet. 

Kuukausi on toisaalta aika pitkä aika, siinähän ihminen kokee, vanhenee ja ehtii oppia ties yhtä sun toista uutta asiaa ja nyt opin omani. Opin että valittamisella ja asioiden surkuttelulla olo pahenee ainakin kertaa 100, - sen lupaan. Joten mörököllit ja kärpäset, ampiaiset ja leppäkertut, otetaan uudesta asenteesta kii eikä anneta niiden joidenkin juttujen pilata niitä pieniä kivoja juttuja, mielummin monia pieniä kivoja juttuja, kuin yksi iso mörökölli, vai mitä? 

Tää pikku kaveri tuo onnea.

Mikä tuo onnea ja iloa sulle just nyt?

2 kommenttia: