sunnuntai 15. toukokuuta 2016

HERKUMPAAKIN HERKUMPI VÄRIMAAILMA

Nyt päästiin kuulkaa ihan nextille levelille. Nimittäin pari viikkoa sitten Katalla hengaillessani, Kata taikoi värikkäimmän ja kauneimman smoothiebowlin minkä olin ikinä eläissäni nähnyt livenä. Sen Valkoiset juovikkaat sekoittuivat suklaan ruskeaan, koristeltuna kaikella niin hyvällä ja ihanalla.

Ja olihan munkin pakko toetuttaa kyseinen värien sekamelska. Ja niikuin huomaatte, munkin kupposessani väreilee viehrän ja suklaan ruskean värimaailma.


Ja voi jumpe, että oli taas niin helppoa ja herkullista etten tiiä miten päin pitäs olla! Miten joku näinkin kaunis ja yksinkertainen asia pääsee kokeiluun vasta nyt? Onneks nyt, parempi myöhään kuin milloinkaan, vai mitä? 

Aluksi mulla oli täysin eri visio millaisen värimaailman haluaisin toteuttaa, mutta koska luovuus on vain rajana tällä kertaa tulikin vähän vihreä painoitteisempi! 

Värimaailman ohje:

Banaani, puolikas avogado, pakastepinaattia ja hera proteenijauhoa. Sekaan loraus manteli- kookos maitoa ja blenderi laulamaan. 
Tämän jälkeen kaadoin kuppiin noin 90% smoothiesta ja loput 10% lisäsin 2 teelusikallista luomu kaakako jauhoa ja eikun loppukin blenderissa sekaisin! 
Lopuksi kaadoin lopunkin kulhoon ja vain vähän sekottelin, niin että sain mieleisen kuvion ja heittelin päälle kaikkea super hyvää.

Siinä se sitten oli. Edessäni suklaisen ja raikkaan makuinen ja värinen smoothiebowl. Ja voi kuulkaa mulla on jo vaikka kuinka monta värivisioita mielessä mitä tahdon toteuttaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti