lauantai 21. toukokuuta 2016

MÄ OON NIIN REDI

Tiiättekö, mä oon niin valmis, niin valmis kuin pieni ihminen voi vain olla, - nimittäin kesään!
Noniin nyt se on todettu ja sanottu, nyt vain tekemään ja niin että peppu ei pöksyissä pysy.

Mä voin myöntää täysin rehellisesti pilanneeni itseltäni täysin viime kesän. Okei olihan viime kesällä kivojua juttuja, mutta niitä löytyy ehkä yhden käden sormilla laskettavaksi. Ja tiedättekö miksi?


No just siksi. Mä enemmänkin märehdin ja tein niitä arkisia juttuja joita lomalla ei just tarttis tehdä. Vedin sitä arkista tylsää rutiinia laput silmillä ja uskottelin, että näin on hyvä olla, vaikka sisimmässni tiesin että ehei ei ollut. 

Ja miksi mä näin tein? Sitä oon oikeestaan pohtinut aika paljon viime kesän jälkeen, koska henkilökohtasesti se oli surkein kesä miesmuistiin. Enkä mä oikein tiedä miksi pilasin itseltäni mahdollisuuksia ja vaan valitsin sen tutun ja tylsän turvalliseslta tuntuvan tien. 


Menin ajoissa nukkumaan, kävin salilla liikaa ja vain olin omissa oloissani. Valitin töistä, töiden määrästä ja olin ärsyyntynyt kaikkeen just sillä hetkellä. Mikään ei maistunut jäätelöltä tai hattaralta vaan sateen pilaamalta kahvilta. 

Mutta nyt kaverit, perkele mä en tee sitä virhettä enää! Mä en todellakaan aijo mennä ajoissa nukkumaan koska pitää saada tarpeeks unta, mä en todellakaan aijo mennä salille jos ulkona olevat kelit houkuttaa enemmän, mä en todellakaan aijo olla ottamatta jäätelöä koska no jäätelö.... Mä en aijo pilata enää itseltäni ainuttakaan kivaa mahdollisuutta! No way. 


Mä oon niin valmis yöttömiin öihin, viinilasillisiin, kävelyreissuihin ympäri ämpäri ilman päämäärää, hulluihin ideoihin, spontaanisuuteen ja tuleviin matkoihin. Mä olen niin valmis vain antamaan mennä, syömään jätskiä niin, että napa rutisee, uimaan kylmässäkin vedessä, näkemään suomea ja maailmaa uusin silmin. Ja nauttimaan kaikesta mahdollisesta joka solulla ja aistilla, imemään itseeni kaiken mitä kesä voi vaan antaa. Ah kesä I´m so ready for you!

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Samat suunnitelmat täälläkin, ensi kesänä teen vaan kivoja juttuja, unohdan arjen ja nautin :) Ihanaa kesän odotusta! Vai pitäiskö sanoa kesää, mun mielestä kesä on jo täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes just näin! Nyt nautitaan tästä kesästä ihan täysillä ja unohdetaan kaikki arkeen liittyvä. Kesä on vain kerran vuodessa joten nyt nautitaan koko sydämellä <3 Mustakin tuntuu jo siltä, että kesä on jo täällä, joten ihanaa nauttimista sulle! Aurinkoa ja päivänkakkaroita :´)

   Poista
 2. Toi kuulostaa niiiiiiiiin tutulta! Montakohan kesää on mennyt ihan huti kun juurikin kiukutellut niistä töistä, haalinut rahan ahneena lisätunteja vaikka ulkona olisi mahtavat beachikelit ja nököttönyt iltaisin vain kotona koska arkena on niin väsy. Mä päätinkin jo ylipäätään ja uutena vuotena lupasin, että tänä vuonna olen itselleni suopeampi. Eli tänä kesänä en paina liikaa duunia vaan nautin. Ja pidän sen mansikkatauon jossain iltapäivällä vaikka olisi kuinka kiire ja nautin kesäherkuista ja auringosta!

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou nou jos edelliset kesät ovat menneet työ stressissä ja kiiressä :( Mutta onneksi nyt on suunta toinen! Muistathan pitää siitä kiinni? ;) Ehdottomasti kaikki mansikka, jäde yms muut tauot pidät myös siellä työnkin lomassa, ne onkin niitä pieniä arjen nautintoja! Ihanaa kesää sulle, nautitaan tästä yhdessä <3

   Poista
 3. Word ! Tehdään kummatkin tästä kesästä ikimuistoinen <3

  VastaaPoista
 4. Mä oon niin valmis kokemaan sun kanssa kaikkia kesäjuttuja! Amen to this<3
  Todellakin nautitaan spontaaneista jutuista, jätskistä ja kävelylenkeistä yhessä!! Kesäkesäkesäkesä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Laura kyllä kyllä amen to this!! Tehdään vaan kaikkea mahdollista, mää oon aina valmis! ;) Oioi kesäkesä minä sinua vaan <3

   Poista