torstai 12. toukokuuta 2016

ON TÄYSIN OK

Olla tekemättä mitään jos siltä tuntuu/siihen on mahdollisuus. Joskus on hyvä pysähtyä, ottaa pieni breikki ja vain pötköttää pitkin pituttaan x-asennossa, tuojotella kattoa ja vain olla.

Syödä suklaata tai muita herkkuja jos herkku hammasta himottaa. 

Käydä liian kalliissa pikku kaupassa, koska ei vain jaksa lähteä kauemmas isompaan ja halvempaan ruokakauppaan.

Katsoa netflixsiä tunteja putkeen, antaa jaksojen tai leffojen vain pyöriä! Mikäs sen ihanempaa kuin vain makoilla shovan nurkassa ja tuijotella lemppari sarjaa?

Skipata salitreenit ja lähteä ulos vain kävelemään metsään. Ihastelemaan ja ihmettelemään alkavan kesän alkua ja sen tuomaa tuoksua. 

Mennä pyöräilyn sijasta bussilla, aina ei tarvitse hyötyliikkua jos ei vaan jaksa. 


Skipata kaikki urheiluun liittyvä ja vain, - olla.

Valmistaa kahtena päivänä peräkkäin lemppari ruokaa, no koska lemppari ruoka!

Perua illan tapaaminen ja ilmoittaa, että tänään kutsuu oma sänky eikä lasillinen.

Juoda viiniä, hyvän ystävän tai vain leffan äärellä.

Hymyillä täysin tuntemattomille jos siltä tuntuu! Mitäs väliä vaikkei vastaan tuleva tuntisikaan? Se voi silti piristää hänen päiväänsä vaikka vastaukseksi saisit hämmentyneen "miks toi hymyili mulle?"- ilmeen.


Valvoa aamun asti hyvän ystävän kanssa höpötellen kaikkea maan ja taivaan väliltä! Parhaimmat keskustelut syntyy yleensä yön pikku tunteina. (tai sitten ei, jos väsymys vie voiton :´D )

Olla myrtsi jos myrtsittää. Miksi sitä pitäisi aina olla niin pirteekaikkionihanaajavaaleanpuinaista jos siltä ei tunnu? Jos olo on myrtsi, niin mielummin anna sen olla, kuin alkaisit väkisin muuttamaan mieltäsi iloisemmaksi. Kyllä se hyvä mieli taas tulee, kun on sen aika. 

Laittaa äidille tai ystäville sydän viestejä ilman sen kummempaa syytä. Musta on ainakin ihanan piristävää heittää sydämmiä itsekullekkin, koska sydän <3


Kaikki on täysin ok niin kauan kun sulla on siitä hyvä fiilis. Sellanen ettei tarvi väkisin lähteä näkemään kaveria, tai mennä treenaamaan jos ei ole intoa sillä hetkellä. On täysin ok herkutella, valvoa tai vain olla tekemättä mitään. Se on oikeesti ok, koska miksi itseään pakottamaan? Yleensä siitä ei hirveen hyvää fiilistä tule. 

Sen jos minkä mä oon tässä elämässä oppinut, että pitää myös ostata olla itselleen lempeä, armollinen ja ennenkaikkea rakastava. Se ei kaada maata jos et ole mennyt kello 10 nukkumaan tai urheillut pariin päivään. Se ei kaada maata jos et ole jaksanut pariin päivään tiskata (tosin eri asia jos kaikki astiat loppuvat), tosin silloinkaan maa ei kaadu jos ruokailuvälineet loppuvat, silloin vaan pitää tiskata, taiii syödä kertakäyttö astioilla :D.

Joten mun sanoma on teille kaikille tämä; tee niin kuin susta tuntuu hyvältä. Kuuntele itseäsi, mieltäsi ja kroppaasi ja toimi sen mukaan, silloin sä oikeesti voit hyvin kokonaisvaltaisesti

Ihanaa auringon ja kukkien täyttämää loppuviikkoa just sulle 

8 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen postaus ja kivaa vaihtelua niille kaikille "tee näin ja näin niin tulet onnelliseksi" -postauksille :) Oot kyllä niin oikeassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa kuulla Jenna! <3 Ja niinhän se on, että välillä vaan pitää osata ottaa iisii ja hengähtää ja mennä sen mukaan miltä tuntuu, se tekee yleensä onnelliseksi :´) Ihanaa viikonlopun alkua sulle!

   Poista
 2. Niin ihana postaus, täynnä asiaa ja tärkeitä juttuja <3

  VastaaPoista