maanantai 30. toukokuuta 2016

UUSIIN RUTIINEIHIN TOTUTTELEMISTA

Hiljais eloa ja kiirettä. Se on nyt kuulkaa sillä tavalla että tällä tytöllä meni vähän pasmat sekaisin, nimittäin viime viikolla alkoi uudet työkuvoit ja ajat, jotka ovat saaneet tämän tytön vähän väsyneeksi.
Mulla siis alkoi kesätyö kuviot nykyisen päivätyön rinnalle ja niin kuin tässä postauksessa kirjoittelinkin, jännitti mua eniten kuinka paljon jää aikaa vapaa-ajalle. Viime viikko menikin oikeastaan uusiin kuvioihin ja ennen kaikkea uuteen rytmiin totuttelemisessa. Ja voin sanoa että kyllähän siinä vähän tuli hammasta purtua.

Siinä missä ennen tein vain puolta päivää, kävin treenaamassa, illalla ehdin nähdä vielä kavereita tai tehdä blogijuttuja on homma kääntynyt täysin toisinpäin. Töistä tullessa kotiin oonkin täysin rättiväsynyt, ketään ei jaksaisi nähdä ja jos vielä yrittää mennä päivän päätteeksi hikoilemaan puntin puolelle, huomasin aika piakkoin energian olleen täysin nollassa kaiken suhteen.

Mutta kyllä tää tästä lähtee luistamaan kunhan annan mielen ja kropan tottua uusiin rutiineihin ja aikatauluihin. Tää päivä menikin pienten surkeiden sattumusten kautta (pyörästä puhkesi kumi kesken matkan) erittäin hyvin ja sain hyvän treeninkin aikaiseksi. Päätinkin etten stressaa nyt yhtään mistään miten tai milloin vapaa-aikani vietän. Teen sitä miltä hyvältä tuntuu ja hyvä niin. Onneksi viikosta on tulossa kiva ja viikonloppuna tulossa erittäin mukavia suunnitelmia pienen juhlahumun kera.

Onneksi aurinko paistaa ja lämmittää niin, ettei tää tytsy vois yhtään onnellisempi olla. Nyt nautitaan tästä kesästä ja tästä hetkestä, ja toivotaan että nää kelit jatkuu vielä pitkään. 

Aurinkoa ja kukkia just sulle 

6 kommenttia:

 1. Eeei se on pahinta kun pyörän rengas puhkee :D Tykkään muuten sun asenteesta ja bannerista tosi paljon!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pirulainen kun se puhkesi! Ja viikko sitten lähti ketjut! Mitä vielä? Varmaan kohta irtoaa satula kesken reissun :´D Ja heiii thäänks! Banneria pitäs vähän säätää mutta se on vielä työn alla.. :´)

   Poista
 2. Tsemppiä uudenlaiseen arkeen! Kyllä siihen nopeasti tottuu, mutta pitää ihan ehdottomasti muistaa myös rentoutua :) Varmasti harmittaa, ettei kaikkea kerkeä tekemään samalla tavalla kuin ennen, mutta pitää muistaa, että tämäkin elämänvaihe on vain väliaikaista. Ihana kuva sinusta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Ella! Mulle tuli jotenkin tosta sun kommentista tosi hyvä olo. Kiitos siitä <3

   Poista
 3. Annat vaan kropalles ja mielelles aikaa totutella uusiin kuvioihin - sit on taas energiaa puuhailla kaikkea :) Pus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on on niin totta! Nytkin kun oli hektinen viikonloppu takana, niin päätin et alotan huomisen viikon rauhassa ilman mitään lisä stressailua mistään turhasta. Onneksi nyt on alkanut hyvin jo arki muovautumaan uusii uomiin! Oot ihana pus <3

   Poista