perjantai 10. kesäkuuta 2016

PALMUJA JA MAAILMAN VALLOITUSTA

" No niin, istukaas nyt siihen sohvalle. " - Äiti sanoo ja näyttää minulle ja viljelleni, että meidän pitäisi istuututa. Selvästi jotain yllätyksiä tulossa. Kun olemme istuutuneet, äiti vetää selän takaa matkalehden, mikä on täynnä hotelleja ja matkoja. Ja pian me kaikki kiljumme riemusta, lähdemme koko perhe ulkomaille, sinne missä on palmuja ja valkoista heikkaa. Vatassani lentää perhosia.


Ensi kuussa tämä tyttö pakkaa kimpsut ja kampsut ja lähtee sinne missä on valkoista hiekkaa varpaiden välissä, turkoosin sinistä merivettä ja auringon lämmittämiä mukulakivikatuja. Tänään varattiin nimittäin meidän poppoolle viikon reissu heinäkuun loppuun nauttimaan ja vain olemaan, lataamaan akkuja. Viimeinen vuosi ja varsinkin talvi ovat olleet meille fyysisesti mutta etenkin henkisesti raskaita ja oonkin täysin sitä mieltä että ollaan täysin ansaittu pieni breikki pois täältä, pois kotoa ja koti suomesta. 

Ja apua kuinka innoissani mä olen! Mielessäni jo maalailin aamupalaa hotellin altailla, auringon ottoa aamusta alkaen, aivan vieressä olevaa turkoosin sinistä merta, illalla tähtitaivaan alla nautittuja dinnereitä ja punaviini lasillisia. Ah mä niin odotan. 


Tänään myös loppui 3 viikon pesti lasten kerhossa ja voin sanoa, että huh mitä pyöritystä tämä viikot ovat olleet! Aika meni kuitenkin yllätävän nopeasti, mutta olen myös erittäin hyvillä mielin siirtymässä uusiin kuvoihin. Tosin lomahan ei ala vielä, vaan vielä pitäisi jaksaa muutama viikko kesäkuun loppuun asti, sekin lasten parissa.

Ennen kuitenkin lomalle lähtöä on tulossa vaikka ja mitä! Ensi viikolla hyppään autoon ja hurahdan viikonlopuksi keski-suomeen mökkielämään itikoiden ja puusaunan pariin, juhlittavana olisi myös erittäin kivat rippijuhlat! 


Kesäkuun yksi koho kohdista on kutienkin kahden viikonpäästä häämöttävä reissu ja vaikka juhannusta vietätäänkin pakkaan tavarani ja juhlamekkoni matkalaukkuun ja suuntaan yksin joensuuhun Ennin ja Mikon häihin!!! Siis mitä, kaverin häät? Oi kyllä! Ihan mieletöntä päästä oman ikäisen kaveri häihin!! Yleensä kun häissä oon käynyt muksuna ja nekin ovat olleet sukulaisten. Hieman jännittää lähteä täältä yksin "edustamaan" espoota sinne joensuulaisten joukkoon, kun aveciakaan ei ole, tosin tällä hetkellä maijoituinkin kahden mukavalta tuntuvan tytön kanssa, joten yksin mun ei suinkaan tarvitse majoittua. Uskon, että tämä viikonloppu on varmasti yksi sellaisista jonka tulen muistamaan aina. 

Joten, vilinää ja vilskettä tulossa. Ja niin kun mä itselleni lupasin, tämä kesä on elämisen arvoinen. 

6 kommenttia:

  1. Oiii kuulostaa niin ihanalta! Ja tuo asu on todella upea, värikkäät housut ja valkoinen muu kokonaisuus näyttää niin hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos Ella! <3 Itsekkin tykkään asusta vaikka aluksi noi värikkäät housut tuntui mun musta-valko-harmaaseen tyyliin pikkusen liian räikeiltä! :-D

      Poista