lauantai 16. heinäkuuta 2016

MISSÄ MENNÄÄN?

Mä oon pitänyt pientä hiljaiseloa ja kieltämättä tuntuu siltä, kuin siitä olis jo pieni ikuisuus kun oon tän tekstikentän avannu. Kamerallakin on tullut otettua vaivaiset yhden käden sormilla laskettava kuva määrä, tosin puhelimeen onkin kerääntynyt räpsyjä sitäkin enemmän.

Mitä tähän yli viikon sisälle onkaan sitten mahtunut?


Lasillisilla käymistä, viiniä ja tällä kertaa valkoista, helsingin katujen ja eri kaupunginosien ihastelua mm. Katajanokka, lämpimiä kesäiltoja, naurun täyteisiä hetkiä, ulkona syömistä liian monta kertaa ja liian hyvän ruuan nauttimista, auringon ottamista, upeita mökkimaisemia, paljuilua, saunomista, uimista ihanassa järvivedessä, läpänheittoa ja liian tyhmiä vitsejä joille ei voi olla nauramatta, extemporee yökyläilyä ja treenejä. Kikattelua ja kaivarin rannassa istuskelua, netflixsin kulutusta ka uusien leffojen löytämistä, jätskin ja marjojen herkuttelua ja uusien suunnitelmien suunnittelua!Ja vaikka mä oonkin ollut vasta rapiat kaksi viikkoa ja kaksi päivää lomalla, tuntuu kuin olisin ollut jo ainakin kuukauden! Kesä on ollut tähän asti hyvä ja oon antanut ittelleni aikaa rentoutumiselle, mikä tuntuu hyvältä. Kesällähän kuulukin ottaa rennosti, vai mitä? Ja vaikka mitä kaikkea tässäkin on ehditty taas tekemään vielä olis juttuja mitä tahdon toteuttaa!

Mm. Mattolaiturilla, Löylyssä ja Holiday:ssä lasillisilla käymistä, grillailua ystävien kanssa, picnikkejä kaivarin puistossa, hietsun korkkausta, vähän lisää mökkeilyä, sukulaisten näkemistä, käydä testaamaasa Roots ja Brekku by tara kahvilat! Valokuvata ja siitä uudelleen inspiroitumista, käydä brunssilla ja tehdä myös sellainen ystävien kanssa, aloittaa päivä aamulenkillä (kun nyt pikku hiljaa alkaa tuntumaan jos tää polvi olis jo ok..), istua iltaa eri rannoilla ja puistoissa hyvien ystävien seurassa, käydä mm. Karhusaaressa ja Suomenlinnassa!Tossa oliskin taas kaikkea puuhaa mitä toteuttaa.
Ensi viikolla onkin tulossa super kivoja juttuja, nimittäin Anni matkaa tänne meikäläisen luokse kahdeksi yöksi! Luvassa onkin stadissa kiertelyä ja valokuvausta x100 ja kaikkea muuta hauskaa mitä nyt sitten ikinä keksitäänkään! Ja hei, tasan VIIKON kuluttua tämä tyttö onkin lähtenyt sinne palmujen ja sinisen meren ääreen missä hellelukemat on ainakin sen +30 astetta! Kreeta mä tuun jo 


Nauttikaahan kesästä ystäväiset!


kuvat: Laura Laukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti