torstai 18. elokuuta 2016

UUSIA TUULIA ODOTTAEN

Huh, viimeiset viikot ovat olleet aikamoista pyöritystä. Kreetan reissun jälkeen oonkin mennyt siellä sun täällä nähden ystäviä ja tehden muutamia duunikeikkoja. Vapaa-aikaa oonkin hyödyntänyt parhaani mukaan ja eilen aamulla työhaastatteluun mennessäni sateen kastuttamat tennarit jalassani päätin, että huomenna (tänään), en tee mitään.


Syksy tekee vahvasti tuloaan ja sen myös huomaa. Yht äkkiä ilma onkin paljon viileämpää kuin vielä viikko sitten, lyhyet crop topit, shortsit ja muut haudataan kaapin perälle ja esille etsitään pitempää paitaa ja housua. Ilma tuntuu kirpeämmältä ja taivas on täynnä harmaan puhuvia pilviä. Sade ropisee ikkunaan.

Ensimmäistä kertaa ikinä, mulla on sellainen olo etten tiedä olenko mitä mieltä tästä syksyn tulosta. Yleensä kesän jälkeen on ihana palata arjen pariin, vetäistä villapaitaa päälle ja ostaa erilaisia neuleita ja kaulahuiveja lämmittämään. Sytyttää kynttilöitä ja antaa syksyn tulla. Mutta nyt.


Ei. Tai joo, mutta jooko ettei ihan vielä?

Viime keväänä aloin kyseenalaistamaan kaikkea mistä pidin. Kävin kovaa taistelua itseni sisällä yrittäen pohtia mitä haluan tehdä, missä mä haluan olla, mistä tykkään tai kuka mä ylipäätään olen tai haluan olla. Ja kun sain kuulla, että työsuhteeni päättyisi minusta riippumattomista syistä, tiesin jo silloin syksyn olen sitä aikaa mitä en haluaisi tulevan vielä pitkään aikaan.

Koko kesän olen elänyt takaraivossa jyskyttäen syksyn tuoma huoli, stressi, - mitä mä teen ja missä? Vai mitä jos en tee mitään?


Työhakemuksia on lähetetty ja vastauksia odotettu. Eilen juttelin vanhan kollegani kanssa, sovimme uusia juttuja tulevalle syksylle josta olen kyllä innoissani, mutta samalla koin niin kovan ikävän tunteen edellistä työpaikkaani ja työntekijöitä kohtaan, että melkein toivoin olevani vielä siellä, tutussa ympäristössä, tuttujen ympäröimänä. Mutta toisaalta tiedän, että myös uudet tuulet tekevät hyvää. Sitten kun niitä tuulia sattuisi vain kohdalle.

Nyt odotan ensi viikkoa kuullakseni nappaisiko yksi paikka. Sormet ja varpaat ovat ristissä. Onhan teilläkin?


Onneksi viikonloppuna on luvassa super kivaa ohjelmaa, nimittäin mini reissu Tallinaan sukulaisten kanssa. Ihanaa! Pieni flunssan poikanen yrittää iskeä muhun jomottavalla kurkkukivulla. Mutta saakeli sehän ei mun viikonloppua pilaa.

Palataan siis Tallinnan jälkeen. xxx

4 kommenttia:

 1. Onpa ihana blogi sulla. Eksyin vasta ekaa kertaa tänne ja ihastuin heti, sinulla on niin ihanan aito hymy. Ei mitään tekoilmeitä kuvia varten, heh.
  Mutta joo, siis tiedän tunteen. Välillä on ihan hyväkin pysähtyä miettimään omaa elämää ja sitä, mitä oikeasti siltä haluaa. Toivottavasti työpaikka pian irtoaa, mutta sitä ennen yritä edes vähän nauttia "vapaa ajasta". Nykyelämä kun on kaikilla niin työntäytteistä, että välillä kaipaisi pidempiä lomia. Vaikka tietenkin tuollainen loma ei toivottu olekaan. Varmasti uusia haasteita tulossa, ja välillä se tekee ihan hyvääkin.

  Itsekin vuosi sitten lähdin vakityöpaikasta uudelleen koulunpenkille opiskelemaan. Oli kyllä pirun pelottavaa jättää mahtava työpoppoo ja työ, missä oli hyvä. Mutta haluan uskoa, että joskus muutos on hyvästä ja avaa uusia ovia elämään. :)

  Hyvää kesän loppua ja syksyä, kaikesta huolimatta.


  - http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/ -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Elisa ihanasta kommentista! Ja ihana kuulla, että eksyit tänne mun blogin puolelle <3 Musta on kans välillä hyvä vähän miettiä mitä sitä kaikkea itseltään ja elämältään haluaa.. Mä kun varsin oon aika pohtivaa tyyppiä.. :D Vapaa-ajasta oon kyllä ottanu kaiken ilon irti, mutta kieltämättä halu takas arjen pariin on kova! Nyt vaan toivotaan, että niitä haasteita tulis myös omallekkin kohdalle :´) Ja varmasti ajan kanssa tuleekin..

   Hui, upeeta, että oot uskaltanut lähteä ihanasta työympäristöstä takas koulunpenkille opiskelemaan :´) Varmasti kantaa elämässä eteenpäin ja avaa uusia ovia elämään, niinkuin yleensäkkin kun aloittaa jotain uutta!

   Ihana loppu kesää ja alkavaa syksyä myös sulle :´)

   Poista
 2. Mulla on peukut ja varpaat pystyssä tosta työpaikasta !! :D Ihania kuvia ♥ Mä oon kans ekstrapaljon mietiskellyt juuri näitä omia juttuja, tavoitteita, tulevaisuutta sun muuta. Erittäin pohdiskeleva kesä takanapäin ! Eilen illalla pistin kynttilöitä palamaan, ja tuli niin syysfiilis. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ihanaa, että oot siellä ihan peukut ja varpaat pystyssä!! <3 Ja joo musta on kans hyvä vähän miettiä välillä kaikkea, ihan vaan sitä mitä elämältään haluaa ja mitä tulevaisuudessa tehdä! Ihan puhdistavaa hommaa semmosen miettiminen.. :´) Ja ehkä mäkin voisin kaivaa muutaman kynttilän esille, jos vaikka pääsis syysfiiliksiin... :´)

   Poista