torstai 8. syyskuuta 2016

INSPIRAATIO TAKATASKUSSA JA KIINNOSTUSKIIKARIT SILMILLÄ

Mikä siinä onkaan, että aina syksyn tullessa, puiden värjäytyessä ja ilman viiletessä, loppukesän kynnyksellä mut valtaa suunnaton käsinkosketeltava inspiraatio?Tahdon 

kokeilla,

 oppia, 

haistella

 ja maistella. 

Tuntea, 

kertoa, 

katsoa asioita uusin palavin silmin.

Tahdon laittaa itsestäni ainakin sen 110% prosenttia. Värjätä hiuksia ja kokeilla uutta hiusmallia. 
Suunnitella haluaamani tautointia, valokuvata, panostaa blogiin taas vähän enemmän, ostaa syksyn tuomia vaatteita ja pukea villapaitoja. 


Mä tahdon antaa tän mun inspiraation virrata. Kokeilla videoiden tekoa ja kuvaamista, laulaa kameran edessä cover biisejä (vink vink Laura), kenties kokeilla sitä uutta hiusmallia tai väriä?

Miksi ei? 

Koska mulla on inspiraatio takataskussa ja kiinnostuskiikarit silmillä. Ja mä otan tän kaiken syksyn tuoman inspiksen vastaan ja käytän sitä kuin taikasauvaa. 


Mä haluaisin laulaa ja näytellä, -taas kerran. Miksi ei? Liittyisinkö kenties harraste teatteriin? Aina voi kokeilla! Joten miksi en kokeilisi?

Tahdon yökyläilyä ja naurukohtauksia pissathousussa. Viiniä auringonlaskun valossa helsingin kattojen yllä, tanssia pöydillä ja olla huoletta. 

Ja pitkästä aikaa musta tuntuu olla hyvältä olla täällä. Kotona, suomessa. Kaipuu ulkomaille on lievittynyt hieaman, mutta ehkä sinnekkin jonakin päivänä, kuka ties?

kuvat & muokkaus: Katarina Kirvesmäki

Mutta ensin, syksy otan sinut avosylin vastaan. Oi mitä sä mulle annattakaan! Inpsiraatiota ja taikaa, nyt vaan tätä kaikkea toteuttamaan. 

Voi hittolainen, mä olen nyt onnellinen.

2 kommenttia:

  1. nää kuvat ja sun asu on tosi ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Enni! <3 Tän hetken suosikit on ehdottomasti tollaset isot paidat ja bomber takit! :')

      Poista