torstai 20. lokakuuta 2016

@KUUMA

Voi olla jos olet selaillut instagrammia tai blogeja, olet varmasti törmännyt yhteen tän hetken pinnalla olevista kahviloista, - kahvila Kuumaan. 

Enkä yhtää ihmettele että miksi olet. Koska niin mäkin sen bongasin tuolta somen ihmeellisestä maailmasta ja niinhän siinä kävi, että pakkohan tuolla oli päästävä käymään. 

Mikä onkaan parempi päivä, kuin torstai, tavallinen torstai ja vapaa sellainen. 


Sovittiin Ainon kanssa treffit 11 aikaan kampissa, juuri sopiva aika myöhäiselle aamupalalle ja suunnattiin vatsat muristen kohti Albertinkatua. 

Ja voi mikä näkymä meitä odotti, kun astuimme ovesta sisään. Lämmin henkinen ja retrotyylinen kahvila, jonka lattia hohti turkoosin sinisenä, isoista ikkunoista tulvi valoa, vireät kasvit koristivat kahvilaa sieltä täältä ja lämmin henkinen kahvilan työntekijä toivotti meidät tervetulleeksi.


Kahvilassa vallitsi ihana tunnelma, sisustus oli omaan silmääni täydellisyyteen hipoava ja kahvilassa asusteleva pieni koira toivotti rapsutusten haluisesti kaikki tulijat tervetulleeksi.

Itse tarjoilun suhteen ei ollut vaikeuksia valita, aamupala setin sai nimittäin tilata mihin kellon aikaan tahansa, johon kuului avogado leipä, smoothiebowl, haluamasi kahvi/tee ja mehu. Yksi sellainen setti minulle kiitos!Tarjolla oli myös raakaherkkuja, kahveja, mehuja, keittoja, leipiä, croisantteja ja mitä tahansa muuta ihanaa!

Kaiken kaikkiaan kahvila oli omaan mieleeni täysin 5/5 ja osoittautui ehdottomasti tän hetken lemppariksi. Tiedän jo nyt, että tuolla tulee juotua kahvit jos toisetkin tästä edespäin! Suosittelen siis! 

Albertinkatu 6

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ja näyttää kyllä todella mahtavalta paikalta! Erityisesti tuo annos näyttää oikein herkulliselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi koko paikka oli kyllä niin meikäläisen mieleen että!! Ja ah tuo annos, kelpais just nyt <3 :´D

   Poista
 2. No olen törmännyt ympäri somea ja voi vitsit kun haluan käydä siellä! Noi annoksetkin on kyllä hyvin instagram -ystävällisiä haha :D Ihanan näköinen paikka!

  https://m-stay-fresh.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha varmasti lähes kaikki on tähän kahvilaan somessa törmänny! :´D Paikka ja annokset on kyllä kieltämättä erittäin some ystävällisiä XD haha. Ja suosittelen tuolla käymään, ehdottomasti 5/5 <3 :´)

   Poista