keskiviikko 5. lokakuuta 2016

TÄÄ ON VAIN LAIFFII

Mitä meikäläiselle kuuluu nyt?

No, vastaus on että perus arkea, elämää, laiffii ja mitä ikinä. Mutta kiitos kysymystä, - hyvää kuuluu.

Uusien työkuvioiden kanssa on nyt painettu menemään yli kuukauden verran ja oon huomannut, että päivät ja viikot pyörii eteenpäin nopeammin ja nopeammin. Mun työaikataulut saattaa vaihtua viikkottain niin, että yksi viikko voi olla reippaasti 9h päiviä ja toinen viikko taas 4-5h päiviä. Onneksi oon myös huomannut, että omistain aivan älyttömän ihania työkavereita Välillä oon kieltämättä hieman pyörällä päästäni missä mä meen milloinkin, oon myös väsynyt ja vittuntunut siitä, että viikolla mun päivät on sen verran pitkiä, että treenailu ja ystävien näkeminen jää välillä kokonaan. - Mikä harmittaa mua pirusti. Onneksi on kuitenkin viikonloput, milloin ehdin tehdä kaikkea kivaa ja ottaa myös rennosti.

Tällä hetkellä oon kuitenkin erittäin onnellinen siitä miten mulla menee just nyt. Miten asiat on. Silti on niitä päiviä kun vatuttaa aivan kaikki, ei kiinnosta, eikä innosta, en jaksa enkä halua, ärsyttää oma pärstä aamulla peiliin katsoessa, lenkki maistuu pakkopullalta ja aamukahvi aivan liian laimeelta.Ja hei, Kata piti viime viikonloppuna erittäin herkullisen tyttöjenillan. Käykääs tsekkaan ton taivaallisen vadelma raakajuustokakun resepti 

Ne on niitä paskoja päiviä, jolloin päässä on pirun sarvet ja suu kääntyy alaspäin ja tekisi mieli hautautua burritoksi peiton alle. Niitä päiviä tulee väistämättä, ja niitä tulee kaikille.

Onneksi nekään päivät eivät kestä ikuisuuksia, hyviäkin päiviä löytyy. Kuka haluaisi, että elämä olisi vain harmaata? Se on kivempaa ja kiinnostavampaa sen kaikissa väreissä.Tällä hetkellä toivon, että näin syksyn keskellä ehtisin tehdä enemmän niitä juttuja niiden ihmiset kanssa, kenen kanssa viihdyn ja inspiroidun.

Mä haluan tehdä. Tehdä ja kokea, en vain sanoa, että haluan tehdä ja suunnittelen, mutten ikinä niitä toteuta.

Mä tahdon enemmän, koska elämässä ei voi ikinä olla liikaa hyviä hetkiä, valokuvausta, raakakakkuja, yökyläilyä, tanssimista tanssilattialla, illanviettoja, hyvää viiniä ja ystäviä.No niin, kiitos elämä. Lähetin mun toivelistan just sulle, toivottavasti vastaat siihen pian.

Psssst!! Pian juhlitaan taas vuosittaisia Indiedaysyn Blog Awardseja, jos sun mielestä mun höpinöille pitäs antaa ääni, niin heitäppä se tähän osoitteeseen! Mun pärstä kuvasta löytyy äänestys painike kategoriasta Indiedays. <3

2 kommenttia:

  1. oiii mitä kuvia Linda!! osaat aina kirjoittaa niin kauniista, tosi puhutteleva teksti<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Paula! <3 Ihanaa saada sulta kommenttia, - sait hymyn huulille :´)

      Poista