maanantai 14. marraskuuta 2016

RELOVE KAHVILA

Koska elämässä ei voi koskaan olla liian hyviä kahviloita, liian ihanaia lounas salaatteja, raakakakkuja ja suussa sulavia konvefteja, tulin teille vinkkaamaan itselleni täysin uudesta kahvila tuttavuudesta, - Relove kahvilasta.

Sovimme Lauran kanssa treffit viime lauantaille ja Laura ehdotti Relove nimistä kahvilaa aivan hänen kotikulmillaan, pitempiä pyyntipuheita ei tarvinnut Lauran lausua kun mä olin jo hypännyt bussiin kohti kyseistä kahvilaa. 


Kun kahvilaan pääsimme, aurinkoiset ja ystävälliset työntekijät toivottivat meidät tervetulleeksi. Ilmassa tuoksui tuoreen kahvin ja suussa sulavien raakasuklaiden tuoksu. 
Sisustus oli aivan ihana, boheemin siisti mutta silti keskeneräinen rapattuine seinineen, kukkineen ja kasveineen, joita koristi kokonainen seinä, valo tulvi isoista ikkunoista ja seiniä koristi erilaiset sympaattiset take way-mukit ja kahvipakkaukset.

Ihastelun ja pienen pohdinnan jälkeen tilasimme kummatkin lounas salaatit, minä mango-minttu smoothiella ja Laura mehulla. 


Ja koska me kummatkin rakastamme arjen keskellä pieniä herkkuhetkiä otimme puoliksi taivaallisen porkkanakakku palan, raakasuklaata ja konvefdin. - Voi pojat, olin aivan myyty.

Kahvilassa oli yhdistettynä myös laaja pop up myymälä, joka myi vaihtuvien brändien sisutustavaroita aina luonnonkosmetiikkaan asti. Tarjolla oli mm. kahvikuppeja, kynttilöitä, koruja, päiväkirjoja ja kaikkea muuta ihanaa mahdollista. Myymälään sai myös tuoda omia tavaroitaan myytäväksi kirpputori taktiikalla! Suosittelen myös siellä käymistä! Saatat löytää erittäin ihania yksilöitä. 

Kuvat; minä & Laura Laukka

Koko kahvila sessiomme kestikin reippaasti sen kolme tuntia, eikä ihme, koska niin viihtyisää siellä oli. Lisää tälläisiä <3

Sandelsinkatu 6 Töölöntori
ARK 10-19, LA 10-17, SU 11-16

4 kommenttia:

  1. Onpas täydellisen näköinen kahvila! Yksi asia josta turkulaisena olen kateellinen, kaikki Helsingin ihanat kahvilat! Vaikka onhan meillä täällä Turussakin jotain kivoja.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turussakin on varmasti ihania! Pitäis taas pitkästä aikaa päästä sielläkin käymään, - ihana kaupunki :´) Ja hei, jos joskus suuntaat tänne päin niin sitten vaan jotakin ihanaa kahvilaa kokeilemaan :)

      Poista