torstai 22. joulukuuta 2016

KAKSI YÖTÄ JOULUUN

Näinhän se aika vaan kuluu, että itse aattoon on aikaa jäljellä enää vain huominen päivä! Tänään olikin ostamassa viimeiset lahjat ja taputtelin työt tältä vuodelta pakettiin viimeisen työpäivän merkeissä!

Vaikka joulumieltä vallitsevan sään takia ei ehkä ole niin paljon, kuin jos maa olisi valkoinen, uskon että viimestään aattoa edeltävänä päivänä pääsen joulutunnelmaan kuusen koristelun ja pipareiden leipomisen parissa!


Mulla alkoikin tänään kahden viikon loma!! Ei tunnu yhtään siltä, että loma olisi tulossa, jotenkin ei yhtään osaa vielä tajuta, että saa seuraavat viikot vain lomailla. Loman aijon pyhittää vaan olemiselle, kaikelle rennolle ja just sille mitä millonkin haluan tehdä! Ihanaa, ettei hetkeen tarvitse täyttää mitään velvotteita vaan saa olla ja olla.

Joulu pyhitetäänki meillä tuttuun tapaan perheen kesken olemiselle, hyvälle ruualle, kirjoille, elokuville ja rauhottumiselle, - täydellistä sanon minä! Joulun pyhät vietänki ihan koti kotona.

Elinen päivä menikin sängyn pohjalla, kun aamulla heräsin erittäin mojottavaan pääkipuun mikä ei tuntunut millään hellittävän, kamalaa, onneksi en joudu kärsimään tollasesta usein!


Onneksi tänään pääsin vielä töihin heittämään osalle lapsista ja työtovereista joulun toivotukset. 
Ja niin minä sanon nyt myös sinulle; nauti, rentoudu, vedä joulupukki suklaa överit tai älä vedä, nauti hyvästä ruuasta, lue uutta kirjaa jonka olet saanut lahjaksi tai katso perheen kesken animaatio piirrettyjä tai pelaa joka vuotista inhokki peliäni monopolia. Pidä villasukkia jalassa ainakin kokonainen päivä äläkä edes ajattele päällesi epämukavia kiristäviä vaatteita, ellet sitten aattona halua pukeutua siististi. Haistele kuusen tuoksua, mutta jos teillä ei oikeata löydy vaan muovinen ajaa tätä paikkaa osta kuusen tuoksuista hajustetta ja suihkuta se kuusi täyteen. Makoile sohvan uumenissa niin, että siihen painautuu kunnon jälki, vastapainoksi jos siellä teilläpäin on lunta, käy laskemassa pulkkamäekä! Täällä etelä-suomessa kun voi ihan hyvin vaikka pyöräillä aattona jos säässä ei muutoksia tapahdu..

Mutta ennen kaikkea, rauhallista, ihanaa onnen ja halauksien täyteistä joulua just sulle! Rakasta, - niin mäkin aijon <3

2 kommenttia:

  1. ihania kuvia ja rakastuin noihin ensimmäisen kuvan kaktuksiin :-D mäkin elättelen toiveita joulumielestä lumettomasti joulusta huolimatta. kyllä se sieltä tulee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, mulla on jäänyt tää kommentti ihan unholaan!! Pahoittelut siitä :/ Mutta kiitos, kaktukset on ostettu vuos sitten ikeasta ja mun mielestä niitä myydään edelleen, musta ne on niin symppiksiä :´) Ja lumeton joulu tuli ja meni! Toivottavasti sait joulumielestä kiinni? Itsellä se oli vähän työn alla, haha :D

      Poista