sunnuntai 29. tammikuuta 2017

KAHVIA & PARIACROBATIAA

Long time, no see!

Tämä pätee tähän ehkä liiankin hyvin vai mitä?


Kuvat ovat vime viikonlopulta, kun näin pitkästä aikaa Kataa ja Lauraa. Kävimme kuvailemassa, ensimmäistä kertaa Date + Kalessa syömässä salaattibowlit, pyörimme kaupoilla ja myöhemmin matkaamme tarttui myös uusi ihana tuttavuus Jemina!

Viikonloppu oli aamusta iltaan yhtä menoa, uusia ihmisiä ja omanmukavuusalueen ulkopuolelle menemistä. Olin nimittäin lauantai ja sunnuntai aamuina pariacrobatia workshopissa yhden parhaimman ystäväni kanssa, joka on vihdoin palannut maailman matkaltaan. 


Ja voi kuulkaa millainen workshoppi se olikaan! Ihan mieletöntä! Meikäläinen hyppeli ja kikatteli kuin pieni lapsi kokeillessaan kaikkia mahdollisia uusia liikkeitä. Oli pari rapu- ja karhukävelyä, paripunnerrusta, lentokonetta, erilaisia varitaatioita sillasta, nostoja ja muita hieman vaikeampia pariliikkeitä. Oli kuperkeikkoja ja kaikkea mahdollista hauskaa! Mm. toisen kiertämäistä niin, että pari seisoi paikallaan ja toisen piti kiertää hänet reppuselästä lähtien ympäri, sama tehtiin myös niin, että mentiin reppuselästä olan yli jalkojen välistä alas. 

Sunnuntai iltana innostuimme myös käymään keskustassa eräällä studiolla johon sisäänmaksuna oli 5euroa. Siellä sai sitten kokeilla ja tehdä ties mitä pariliikkeitä oman tai muiden parien kanssa. Voin sanoa, että kyseisen viikonlopun jälkeen olo oli aikalailla sellainen, että hyvä kun sängystä ylös pääsi, haha!


Ehdottomasti palattava kyseisen lajin pariin ja olenkin googletellut seuraavia workshoppeja ja suunnitellut ystäväni kanssa yhteisiä harjoituksia missä alotettaisiin kahdestaan hiomaan ihan tosissaan kaikkia opittuja liikkeitä. Ihanaa löytää pitkästä aikaa joku asia mikä antaa näin paljon, ihankuin lapsena aina kun liittyi uuteen harrastusjoukkoeeseen tai innostui uusista pihaleikeistä.

Blogia oon tarkoituksena pitänyt nyt matalalla profiililla ja tällä hetkellä se tuntuu hyvältä. Arki kun on arkea, ei kaikkea saa siihen mahdutettua. 

Kuullaan taas pian ihanat. <3

8 kommenttia:

 1. Wow mitä kuvia!! <3 Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta lajilta toi. Itse oon vaan käynyt nyt jumpissa ahkerasti ja ne pitää kyllä mielen virkeänä! :-) Itse oon miettinyt uuden lajin aloitusta myös (baletti kiinnostaisi), mutta kaikki liittymismaksut yms on todella kalliita. Ehkä niistä saa sitten oikeasti paljon enemmän irti kuin perus salista tai ryhmäliikunnoista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! <3 Mäkin tykkään näistä kuvista tosi paljon, jotenkin ihana tunnelma :') Jumpat sunmuut liikunnat pitää mielen kyllä ehottomasti virkeänä! Mäkin käyn vaan lähinnä salilla muutamia jooga juttuja mukaan lukien. Ja nyt aijon jatkaa tämän acron parissa kun vihdoin sitä pääsin kokeilemaan! Ja hei baletti tai jokin vastaava uus harrastus kuulostaa hyvältä, onhan ne jäsenmaksut kalliita mutta usein niitä saa myös esim kuukausi kortteja, että pääsee edes vähän kokeilemaan millaista on uuden lajin parissa ja oppii jo siinäkin ajassa heti uutta! Suosittelen jos vaan raha tilanne antaa myöten :') Lisäks ryhmäliikuntatunnit tai salilla käyminen ei musta tunnu samalta kuin esim. jos käy erikseen jotain lajia harrastamassa tai kokeilemassa, jonka takia pahemmin en meidän salin ryhmäliikunnoista oo innostunu (paitsi jooga tms). Jotenkin itse saan enemmän irti uudesta ympäristöstä ja ohjaajasta. Olin syksyllä kokeilemassa tankotanssia ja siitä asti oon miettiny pitäskö ostaa edes se kuukausi kortti niin pääsis oppimaan vähän uutta ja sais vaihtelua tohon sali ympäristöön :)

   Poista
 2. Kuulostaa ihan supersiistiltä!! :) Ihanat kuvat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se olikin!!! Super siistiä!! Ja kiitos ihana, itsekkin tykkään näistä kovasti <3 :')

   Poista
 3. Tiedätkö, että sun kirjotelmien perusteella sä olet sellainen ihminen jota haluan halata, jos satut joskus mua vastaan kävelemään. Uskon, että oot oikeasti sellainen kuin mitä sun teksteistä välittyy; inspiroiva ja lämmin. Iloinen ja välitön. Empaattinen ja perimmiltään herkkä taistelija. Oot kokenut kovia, mutta oot käsitellyt sen ainakin blogin perusteella kasvattavana kokemuksena, osana elämää. Sitähän se on. Välillä ottaa kipeää, mutta kaikesta selviää. Vai mitä? Oot ihan huikee tyyppi ja niinku alussa kirjoitin, jos joskus satut tulemaan mua vastaan jossain, haluaisin vaan halata sua. Sä inspiroit mua. Sun kirjotuksista tulee hyvä fiilis. Kiitos. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanaton. Wau, oho, kiitos, hymy ja kyynel silmäkulmassa. En tiedä onko kukaan koskaan kommentoinut tai ehkä jopa sanonut noin mulle... Miten sitä voikin yksi kommentti tuntua siltä, että joku ymmärtää mua ehkä sittenkin enemmän mitä oon luullut? Ehkä oonkin jotenkin ihmeellisesti saanut tuotua itsestäni tänne esille sitä mitä olen ja miltä musta on tuntunut kokemusteni kaikkeni kanssa... Kiitos, - iso ja lämmin sellainen ja halaus päälle, oikein kova rutistus! <3 Kiitos siitä, että luet mun höpötyksiä ja oot ehkä nähnyt mun sisälle niin kuin oon tällä blogilla halunnutkin näyttää. Ja kiitos tästä kommentista, luin sen kertoja ja kertoja uudelleen. Miten yksi kommenti voikaan olla niin voimaannuttava? :´) Ja kyllä kaikesta selviää, se on varmaa, mutta helppoa se ei ole. Mutta kaikesta selviää, niinhän se on, vai mitä? Ja jos kävelet mua vastaan, niin saa tulla halaamaan. Aina <3 Ihanaa alkaa vikkoa juuri sinulle. <3

   Poista