tiistai 21. helmikuuta 2017

ELÄMÄÄ PUHELIMEN SISÄLTÄ

Ihanan aurinkoista tiistaita! 

Oi kuinka tuo aurinko tänään paistaakaan niin ihanasti!? Kuinka se lämmittää poskipäitä ja saa olon tuntumaan huolettomalta ja kevyeltä. Kuinka koti näyttä entistä valoisammalta sen kylpiessä auringon säteissä. 

Tämä viikko onkin mulla töiden puolesta lomaviikko, joka siis tarkoittaa sitä, että saa tehdä mitä ja milloin huvittaa! Viime viikko oli sellasta hulabaloota suuntaan jos toiseen niin nyt on ihanaa kun saa luvan kanssa hengähtää. Pitkiä yöunia onkin tullut taas nukuttua, nähty ystäviä ja tänään olin aamupäivällä äidin kanssa kävelyllä munkkiniemen jäällä, oi sitä auringon säteilyä! Niin pirsistävää. Loppuviikosta vielä tiedossa kylpylä reissu tampereelle äidin kanssa, ah voi että.

Nyt kuitenkin heitän teille tähän muutamia kuvia puhelimen kansiosta, olkaapa hyvät!


Tuossa jo hetki sitten meikäläinen pääsi vihdoin ja viimeinen stadissa sijaitsevaan Destiny Storeen ostamaan jo tuon kauan himoituin sarvipää taulun! Myös eräs tekstinpätkä pääsi myös kehyksissä seinälle muiden taulujen joukkoon ja nyt se on täydellinen seinä.  / Muutama viikko takaperin töidenlomassa kävelij katajanokalla ja ihailin kauniita maisemia.


Käytiin sukulaisilla keski-suomessa, saunottiin, syötiin hyvin, ajoin elämäni ensimmäistä kertaa mönkiällä järvenjäällä, eikä siinä muuten mitään etana vauhtia menty! Renotuduttiin ja naurettiin itsemme kipeiksi! Ihan parasta maisemanvaihdosta sanon minä! / Viime viikolla oli monia upeita auringonlaskuja joita töiden jälkeen ikuistin ties missä.


Viime viikon lauantaina kävin aina yhtä ihanassa porvoossa perheen kanssa kummieni luona. Kiertelimme vanhaa kaupunkia ja kävimme erilaisissa söpöissä pikku putiikeissa. Söimme hyvää ruokaa ja saimme melkein koko ravintolassa olleiden huomion, koska keskustelumme oli yhtä ja pelkkää naurua. 


Tiedättekö kuinka voi yksi ihminen yhtiä sukkahousuja etsiä? No kuulkaa kyllä voi! Noin kuukaus takaperin päätin, että kyllä mä nuo kaikkien päällä ja erittäin kovassa huudossa olevat sukkikset itselleni haluan. No, nähtävästi olin jo muita jäljessä, koska kaikki pk seudun kaupat mm. h&m:mät ja cybershopit jotka kyseisiä sukkiksia myivät olivat myyneet ne loppuun jo aika päivää sitten. Jatkoin silti niiden etsimistä, kunnes viime viikolla päätin taas kerran sellossa ollessani käydä kummassakin kaupassa niitä etsimässä. Ja mitäs! Siellähän cybershopissa niitä roikkui muutama kappale, jotka olivat juuri hetki sitten tulleet, nyt siis minullakin on tämä hottis hotteimmat sukkikset! / Porvoo reissun jälkeen kotiin pikaisen vaatteiden vaihdon jälkeen lähdin viettämään rakkaan ystäväni 23-vuotis synttäreitä. Super hauska ilta ihanien ympäröimänä 


Tämän aamun aamupala näytti siis tältä! Jos et mua snäpissä seuraa (linda.alku) niin tässä olis räpsyä kyeisestä. Kaura-manteli leipää keitetyillä munilla, raikasta marjasmootiheta ja kahvia uudesta rakkaus kahvikupistani!  / Äidin kanssa jäällä kävelyä, jonka jälkeen mentiin vielä rannalla sijaisevaan kahvilaan nauttimaan chai latet. 


Aika ihanaa on tää elämä ollut kaiken arjen kiireiden keskellä ja entistä ihanemmaksi sen tekee rakkaat mun ympärillä. - Kertokaa ihmeessä mitä piditte tän tyyppisestä puhelinpostauksesta? Nykyään tulee näitä räpsyjä otettua herkemmin puhelimella kuin kameralla, niin voisin postailla tälläisiä useamminkin? 
Nyt mä siirryn keittiön puolelle tekemään ruokaa ja sitten pistän kotijoogan pystyyn. Ihanaa viikkoa jokaiselle lomalaiselle tai arjenkeskellä olevalle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti