maanantai 13. helmikuuta 2017

VAALEANPUNAISTA SYNTTÄRIHUMUA

Viime viikko vierähti aikalailla kodin ja työpaikan väliä kulkien. Heti alkuviikosta muhun iski taas kerran räkä-yskä-flunssa pöpö, jonka johdosta illat menivätkin mukavasti sohvanpohjalla lökötellen, - eikä siinä, nimittäin Skamin tuottarithan siinä tuli katsottua. Sydän suli ja sympatiat näille nuorille norjalaisille eläytymisestä ja siitä kaikesta, samaistumisen tunteista ja kanssaelämisen iloista ja suruista. Joten, jos et oo tähän sarjaan vielä koukkuun jäänyt tai siihen törmännyt niin nyt olis korkea aika!

Kotikonstein sain kuin sainkin pöpön selätettyä ja viikonloppuna näin ystäviäni. Niitä ihania, joita ei valitettavasti usein tule nähtyä mutta silloin kuin nähdään ilmassa on energiaa, naurua, onnellisuutta ja pohdintaa kaikesta kaikkeen liittyen.


Tiedättekö sen tunteen kun istut bussissa, silmissä vilistää niitä samoja maisemia mitkä näät päivästä toiseen, kuulokkeista soi lempi musiikkiasi juuri sille fiilikselle tarkoitettuja millainen olo sinulla on. Päivä on ollut ihana ja tiedät, ettei se vielä siihen lopu. Olo on pehmeä ja onnellinen ja hymyilet jokaiselle bussissa olialle joka katsahtaa sinuun.

Juuri tuollainen olo minulla oli lauantaina.


Juhlittiin kivalla porukalla Katan 22-vuotis synttäreitä, jotka neiti olikin silloin joulukuussa thaimaan auringon alla täyttänyt. Pöytä notkui tavalliseen tapaan kaikesta ihanasta ja taivaallinen vege versio porkkanakakusta vei mun sydämmen. Totaalisesti!

Oli mukava tavata tuttuja kasvoja joihin oli jo aikaisemmin yhteisissä kekkereissä tutustunut, tutustua myös uusiin ihmisiin ja puhua aivan kaikesta maan ja taivaan välillä.


Vaaleanpunainen. Aika ihana väri, eikö? Se jotenkin hehkuu onnellisuutta, hyviä ystäviä, naurua ja iloa. Läsnäoloa, armollisuutta, halauksia ja kasapäin hymysuita. Lämpimiä tunteita, pehmeyttä ja kainaloon käpertymistä. 

Vaaleanpunaista huomista ystävänpäivää täältä ruuduntoiselta puolelta juuri sinulle


Kuvat: Laura Laukka

4 kommenttia:

 1. oiii aivan ihania nämä kuvat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin tykkään näistä, ihana tuo säleverho (vai miten sitä nyt kutsutaan? XD) ja tuo ilmapallo, ihana lisäys kuviin! :´)

   Poista
 2. äää miten ihania kuvia <3 !

  Mun blogissa kans uutta postausta itsensä kuuntelemisesta! <3 :)
  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/02/sina-paatat.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos Jemina! <3 Näitä oli hauska ottaa ku sai pelleillä ton pallon kanssa :-D haha. Uu pitääkin käydä kurkkaan :´) <3

   Poista