maanantai 20. maaliskuuta 2017

HIUSKRIISIÄ POTEMASSA

Kyllä, joka vuotinen, varsinkin keväinen ongelma nostaa taas päätään. - Niin, että mitäs tälle tukalle nyt sitten tekis? 

Yleensä keväisin mä kaipaan aina jotain uutta ja freesimpää lookia ja parina viime vuotena se onkin ollut vaaleampaa sävyä. Mulla kuitenkin pukkaa tuo juurikasvu tulemaan aika reippaasti esiin, joten päätin alku talvesta värjätä hiukset tumman ruskeiksi. Nyt kuitenkin taas näin kevään kynnyksellä vanhoja kuvia selaillessa aloin kaipaamaan taas vaalempaa tukkaa. Jotenkin niin fresh ja hyvän näköinen, varsinkin jos on sitä rusketustakin kasvoilla...


Kesä 2014. Blondi ja polkka.


Liukuvärjäys oli myös in. Tumma tyvi ja vaaleat latvat. Helmikuu 2015.

Hiusten kasvattaminen pitkiksi on mun ikuisuus projekti, - on ollut jo koko tähän astisen elämäni ja tulee nähtävästi olemaan. Mullahan ei koskaan ole ollut pitkiä hiuksia, sellasia tosi pitkiä, vaan enintään rintakehään asti olevia. Mun hiukset kun vaan aina jämähtää siihen kohtaan ja silloin ne on jo niin kauheessa kunnossa latvoista, että kampaajan on pakko napsasta se 5-10cm pois ja kas, näin mulla onkin taas se lyhyempi tukka. 

Ja onhan mulla ollutkin lyhyttä, jopa liiankin lyhyttä, kun ylä-asteella hiukset leikattiin haluamaani malliin, mutta hieman liian lyhyiksi... On ollut myös blondia, otsatukkaa, lähes mustaa, ruskeanpunaista, polkkaa, ruskeaa ja ties mitä, mutta silti aina vuosittain haluan kokeilla jotain uutta.


Viime kesäkuu 2016, jolloin olin juuri käynyt värjäyttämässä ja leikkaamassa huonoja latvoja pois.


Viime marraskuu 2016, kun hiukset värjättiin tummiksi ja huonot latvat lähti niks naks pois.

Onneksi sen verran on näistä teiniajoista tullut opittua, ettei enää ihan kaikkea kannata kokeilla, vaan pyrin pysymään jossain vähän turvallisemmassa lookissa. 

Nyt kuitenkin kun latvat ja juurikasvu näyttävät pikku hiljaa siltä, että kampaaja käynnistä on vain haaveiltu, päätin tuoda tänne muutaman inpis kuvan teidänkin silmille. 

Kuvat: we<3it

Ylärivi on pituutta ja mallia viittaavaa, mikä tällä hetkellä houkuttelis. Fhressiä, lyhyttä, helppoa ja jotenkin niin ihanan raikasta lookia. 

Alarivi taas inspiroi mua värimaailmallaan. Valitettavasti fakta on se, että yleensä ruskeaan pohjaan pastellin vaaleanpunaista tai harmahtavan taittava sävy taittuu yleensä vihreäksi. Mutta silti, haluaisin. Mun unelma hiukset.

Tällä hetkellä siis pohdiskelen vielä vähän värin ja mallin suhteen, mutta tässä muutama esimerkki mikä kovin houkuttelisi. Katsotaan! 

Onko sulla näin kevään kynnyksellä hiuskriisi menossa vai ootko kenteis vihdoin löytänyt sen sun oman hius lookin? 

Kivaa alkavaa viikkoa tyypit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti