lauantai 25. maaliskuuta 2017

SAIKKU PÄIVÄ


Helou! Niin siinä sitten taas kävi, että meikäläinen heräsi eilen aamulla nokka tukossa ja kurkku karheena. Eipä siinä muu auttanut kuin ilmoittaa töihin, etten pääse. Otin droppeja ja join teetä hunajalla sormet ristissä, että tänään olisi jo parempi olo. Mutta ei, ei ole. 

Vaan kahta kauheampi, nenää saa niistaa muutaman minuutin välein ja tuntuu, että kuumekin olisi ehkä nousemassa, kaikesta huolimatta yritän pitää lippua korkealla, vaikka myönnettäköön, että oon koko aamun kironnut tätä meikäläisen sairastelua, joka tuppaa tulemaan muutaman kuuakuden välein. Viikko on ollut muutenkin kaikkea muuta kuin kiva ja suunnitelmissa oli viettää kiva viikonloppu kavereiden kanssa ja sunnuntaina mennä mun lemppari ohjaajan viimeiselle tunnille, ennen hänen äitiyslomalle lähtöään. Lahjankin ostin ja aijon viedä sen sinne huomenna vaikka väkisin. Mutta tällä hetkellä viikonloppu on kaukana kaikesta kivasta.


Eilen kuitenkin koneella istuessani muistin viime keväänä kuvatun My Day videon ja päätin ihan lonkalta lähteä sitä editoimaan. Muutaman tunnin kuluttua videosta tuli jopa sen verran kiva, että heitin sen tubeen kaikkien nähtäväksi!! Ja ei vitsit, mä olen innoissani tästä! Vaikkei laatu olekkaan sitä mitä haluaisin ja muutenkin tän kaiken suhteen oon täysin aloittelija, niin harjoitus tekee mestasin vai mitä? Joten käy tsekkaa tästä, mun uus ja ihan ensimmäinen video ja kerro mitä pidit! Videoita varmasti tulossa lisää kunhan ensin parannun...heh!


Joten, mä jatkan täällä sängynpohjalla olemista ja toivon, että saisin olon paremmaksi huomis iltaan mennessä. Katsotaan kuinka käy. 

Mutta hei, pidä sä kuitenkin kiva viikonloppu ja nauti! Toivottavasti siellä ei ole muita kevät flunssan uhreja? Ihanaa viikonloppua toverit. Ja psssst. mun instassa ja snäpissä kannattaa olla myös aina kuulolla. IG: lindalku & SC; linda.alku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti