tiistai 14. maaliskuuta 2017

VIIKONLOPPU JOSTA SAI ENERGIAA

Tiiättekö sen tunteen kun viikonloppu on tullut vietettyä just sillä mahdollisella tavalla, ihanien ihmisten ympärillä aivot narikassa? - Varmasti tiedätte.

Mun viikonloppu alkoi perjantaina 5:15 herätyksellä, koska suuntasin kampista seittemältä lähtevällä bussilla kohti Jyväskylää Juulian luo. Vihdoin tän rapiat vuoden jälkeen oli meidän porukka kasassa Annia ja Enniä myöten. 


Ja siis toi Juulian kodin ruokapöytä ryhmä tauluineen kaikkineen. Rakkautta sanon minä! Voinks mäki laittaa mun kämpän uusiks lattiasta kattoon? 


Ja voi kuulkaa, eipä siinä paljon painanut kukonlaulun aikaan herääminen kun näitä tytsyjä näki! Juttua riitti riittämiin ja läppäkin lensi, - vahaan tuttuun tapaan siis.

On se vaan jännä, kuinka tiettyjen ihmisten kanssa juttu luistaa siitä mihin viimeksi jäätiin, vaikka nähtäisiinkin vain kerran vuodessa. - Ja näin se on meidän neljän kesken.


Viikonloppu sisälsi naurua ja ronskia läpänheittoa, brunssia ja ihan liikaa hyvää ruokaa, herkuttelua, saunomista, leffan katsomista, kaupungilla pyörimistä ja shoppailua. Kuvailua ja yömyöhään jutustelua kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Ja tieysti ennen kaikkea yhdessä olemista. 
Äkkiähän se viikonloppu sai päätöksensä, kun sunnuntaina piti suunnata taas kotia kohti ja kyllä siinä manattiin, että pitempäänkin oltas voitu olla, mutta kyllähän näitä reissuja tulee, se on varma!

Viikonloppu meni siis sen verran hyvissä tunnelmissa, että tää alkuviikko on lähtenyt paremmin kuin hyvin käytiin! - Energisillä ja postiivisin mielin. Kyllä tollasesta viikonlopusta ammentaa niitä hyviä viboja niin jaksaa taas painaa arjen parissa. 

Toivottavasti sun viikko on lähtenyt hyvin käytiin? Ja jos ei, mä lähetän täältä ison satsin hyviä viboja just sulle! Ihanaa viikkoa kaikille 

2 kommenttia: