sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

YSTÄVÄKIRJA

Nimeni on: Linda Julia Mikaela Alku

Jotkut tosin kutsuvat minua: Lintuksi. - Se onkin mun ainoa nimi jolla yksi lapsuuden ystäväni kutsuu minua vieläkin :´D

Olen syntynyt: Helsingissä 1993

Pienenä olin varma, että minusta tulee: Laulaja ja näyttelijä. Kun multa kysyttiin lapsena mitä haluan synttärilahjaksi, toivoin levytys-sopimusta. Onhan tässä oltu kaiken maailman musiikki-teatterissa ja muissa proggiksissa esiintymässä ja koekuvauksissa, mutta jotenkin tuo lapsuuden unelma ammatti on jotenkin jäänyt. Olisi kyllä edelleen ihana päästä esiintymään. yksi asia josta todella nautin!

Kolme parasta piirrettä minussa: Empaattisuus, pirteys & periksiantamaton. Vaikka tässä elämän aikana on liiankin monta kertaa tehnyt mieli heittää hanskat tiskiin niin tässä sitä silti ollaan!

Lähitulevaisuuden suunnitelmia: Hmm apua. Tällä hetkellä keskityn töiden tekoon ja pyörittelen mielessäni jatkuvasti milloin sitä lähtisi takaisin koulunpenkille. Kynnys tuntuu jotenkin olevan tosi suuri ja tällä hetkellä en tiedä, että hakisko nyt jo vai vasta ensi vuonna... Pääsiäisen tienoilla tulossa myös ehkä yksi reissu, josta kerron enemmän jos se toteutuu!

Harrastan: Salilla käymistä, tällä hetkellä olen myös innostunut joogasta ja acrobatiasta ja niiden suhteen oonkin vielä ihan aloittelija, heh! Tykkään ehottomasti kokeilla uusia lajeja ja haluan oppia mahdollisemman paljon uutta. 


SUOSIKIT

Kaupunki: Apua, tää on vaikea! Berliini, Tukholma, Pariisi, Bryssel & Helsinki.

Kaupunki tai maa jossa haluaisin käydä: Amsterdam, Australia, New York, Kalifornia (Jenkkilä muutenkin), Italia, Croatia, Santoriini, Pietari, Bali, Dubai... Ja onhan niitä vaikka mitä, mutta tässä tän hetken paikat mihin haluan ehottomasti päästä!

Biisi: Hyviä biisejä on liikaa, mutta tässä muutama: Astrid S - Atic, Olivia O´brien - Empty & Lil Yachty - iSpy

Ravintola & annos: Mä ne kauheesti ravintoloissa käy, mutta mexsico tyyppiset raflat. Sandron brunssi & lohi, uunikasvikset, bataattiranet ja erialiset vegehampparit ei petä koskaan. NAM.

Juoma: Sitruunavesi on ihanan raikas, mutta myös hyvän ruuan kanssa sopii hyvä punaviini.

Sarja: Skam, pitkästä aikaa sarja johon koukutuin todella!

Sovellus: Instagramm & Snapchat! 


MUUTA

Paras tapa tuhlata 50euroa: Ruokaan tai johonkin pitkä kestoisempaan tuotteeseen esim. kenkiin tai takkiin.

Mitä pakkaat matkalle mukaan: Puhelin, passi ja rahat, perus hygienia jutut, laturin, aurinkolasit, kameran ja yritän valkata asukokonaisuuksia valmiiksi. Tosin tässä kohtaa tulee aina otettua liikaa vaatteita mukaan, ettei kaikkia ehdi edes reissussa käyttää... :D

Perjantai-illan herkutteluja ostan kaupasta: Erilaiset pähkinät (jugurtti kuorrutetut & mausteiset), raakasuklaata, raakasuklaa inkivääri palat tai joskus jätskiä!

Viimeisin ostokseni: Eilen ostin jo jonkin aikaa haluamani nestemäisen Highlight:in ja varjostus kynän.

Ajoissa vai myöhässä: Ajoissa. Aina. Bussipysäkillekkin meen aina 10-5 minuuttia etuajassa ja muutenkin tykkään olla ajoissa oli kyse sitten vaikka kaverin kanssa kahville menosta.

2 kommenttia:

  1. Olipas kiva postaus, tykkään tälläisista. Ihania kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :') Mustakin tää oli kiva tehdä! Heti ku näin näitä blogeissa nii päätin et pitää ittekki toteuttaa!

      Poista