maanantai 10. huhtikuuta 2017

PAREMPAA KUIN TOIVOIN

Kävelemme kapeita käytäviä pitkin ja heitämme läppää titanicista ja sen uppoamisesta nauren. Kun avaamme hytin oven ja astumme sisään huomaamme pöydälle tuodun skumppapullon. Avaamme sen ja skoolaamme.

Repeän nauruun jo heti aamusta mun kaverin vitsille ja sille kuinka hän yrittää kavuta alas yläsängystä. Nauran ja se tuntuu kuplivalta.


Kävelemme kadulla, juuri sillä kadulla millä edellisenä päivänä on tapahnut taas niitä asoita, joita ei toivoisi kenenkään kohdalle tapahtuvan, niitä uutisia joita ei haluaisi lukea. Joka puolella on paljon poliiseja, kukkia ja kynttilöitä maassa, uutis juontajat ja kamerat haastattelevat tapaturmapaikan ympärille kerääntyneitä ihmisiä. Ihmisiä on paljon. Sinikeltaiset liput huojuvat ympäri kaupunkia puolitangossa. Pysähdyn ja katson ympärilleni. En vain pysty käsittämään mitä täällä oli juuri eilen tapahtunut. Mitä jos se olisikin tapahtunut tänään, kun me olemme täällä? Tai entä jos niin tapahtuisi omalle tai läheisen kohdalle joku päivä? Se pistää miettimään.

Jaloissa tuntuu, kun astumme kahvilaan joka on lähes tupaten täynnä, tilaan katkarapu leivän ja ison cappucinnon. Niin ison, että se on lähes pääni kokoinen. Huh vihdoinkin päästään istumaan, ollaan lähes kävelty koko kaupunki ympäri ja käyty muutamissa kaupoissa sovittelemassa toistaan ihanempia asuja, olisin hyvin voit ostaa kaiken.


Ystäväni heilauttaa kättään ja astumme taxiin, nauramme ääneen, koska kaikki me olemme enemmän kuin väsyneitä ja suunnittelemme jo laivaan pääsyä ja tulevaa iltaa.

Saavumme ravintolaan ja istumme erittäin leveän ja korkean pöydän ääreen, pian tiedämmekin mitä tilata, jonka jälkeen odotamme malttamattomina annoksiamme. 

Koko keho tuntuu kuplivalta ja nautin. Nautin tästä kaikesta, halaan ystäviäni, annan jalkojen tanssia valojen seassa, nostan käteni kohti kattoa ja hymyilen. Tässä ja nyt, niin hyvä olla


Olen onnellinen. Tämä ystävät ympärillä, tämä reissu ja se kaikki hauska mitä koimme on nyt muistoissa. On se vain ihmeellistä miten tälläiset pienet reissut yhdistää, antaa niin paljon ja saa mielen unohtamaan sen kaiken arjen, kuinka hyvältä tuntuu olla hetken vain ja antaa mennä täysin go with the flow. 

Kiitos ihanasta reissusta ja sitäkin hauskemmasta seurasta tytöt <3

2 kommenttia:

  1. Kiva että teillä oli onnistunut reissu ja ihanaa että reissu ei sattunut samalle päivälle kuin isku. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissu oli erittäin onnistunut!<3 Ja niinpä, onneksi ei sattunut samalle päivälle...

      Poista