tiistai 4. huhtikuuta 2017

TIESITKÖ...

Että, 5-vuotiaana mua on pyydetty Titi Nalle ohjelmaan. - Olin katsomassa isäni työpaikalla Titi Nalle showta ja eturivissä lauloin ja tanssin kaikki kappaleet ulkoa. Shown jälkeen Riitta, itse Titi Nallen luoja, tuli minun ja äitini luoke antamaan äidilleni käyntikorttinsa, koska oli hyvin kiinnostunut jos haluaisin lähteä lastenohjelmaan mukaan. Olin kutienkin sen verran ujo etten lähtenyt. Höh.

Hermostun ja ahdistun jos en tiedä viikko aikatauluani, mitä on millon ja missä. Sama pätee esim. matkailussa. Haluan, että mulla on selvät kuviot about missä pitää olla ja milloin. Missä yövytään, milloin lento lähtee jne.

Omistan vain ja ainoastaan yhdet talvikengät, mutta sitäkin enemmän crop-toppeja, joita ei säistä johtuen pysty paljoa edes käyttämään. :D


En ole koskaan pahemmin ollut mikään meikki guru ja meikkien suhteen tulen aina hieman jäljessä. Ostin vasta muutama viikko sitten ensimmäistä kertaa kunnon highlighterin.

Olen tosi tunnollinen, en ole koskaan lintsannut koulusta tai jättänyt mitään tärkeää tehtävää tai asiaa välistä vaan tehnyt ja mennyt aina tunnollisesti paikalle.

Sama pätee myös, jos olen sairaana, oli olo mikä tahansa, aina saikulle jääminen saa itselleni pienet omantunnon tuskat, vaikka tiedän, että kipeenä pitääkin olla pois työpaikalta.

Seuraan edelleen silloin tällöin viihdeuutisia tiettyjen julkkisten kohdalla... :´D


Haluaisin olla perillä enemmän maailman menosta, mm. politiikasta tms, mutta luen vain isompia uutisotsikoita.

Inhoan leipomista. Ei kiinnosta sitten yhtään. Ruuan laiton suhteen en myöskään ole mikään ykköskokki vaan päinvastoin. Sekään ei ole siis lempipuuhaani, mutta oon pikku hiljaa oppinut nauttimaan siitä!

Pelkään pöpöjä, varsinkin vatsatautia ja esim ruuan laitossa katson aina tarkasti ettei tuote ole missään nimessä pilaantunutta, jos tuntuu, että (ehkä) olisi, heitän tuotteen roskiin.

Laulan erittäin huonosti enkun kielisiä biisejä, sanat vaan kuulostavat helposti yhdeltä mössöltä lukihäiriöni takia (ellen ole katsonut laulun sanoja jolloin saan sanoista paremmin selvää), silti laulan ties missä ääneen kappaleita vähän miten sattuu... heh.


Puen aina päälleni enemmän kuin olisi välttämättä tarpeen, mulla on usein kylmä ja siksi meenkin helposti paksu takki päällä, kun muut hiihtävät paikasta toiseen nahkatakkisilteen.

Sanoja mitä käytän puhekielessä paljon; hiihtää = kulkea, no ei vaites, salee ja niinku.

Hankin spotify sovelluksen puhelimeeni hieman yli kuukaisi sitten ja samalla ensimmäisen premium jäsenyyden! Aijemmin oon kuunnellut musiikkia puhelimella tubesta :´D Ehkä olikin jo aika siirtyä nykypäivään, haha. 

Kuvat: Laura Laukka

Tälläsiä juttuja tällä kertaa! Iskö joku kohta kenties samanlailla sinuun? 

Ihanaa viikkoa kaikille 

2 kommenttia:

  1. Vitsi miten kivoja pikkufaktoja, näitä oli tosi mukava lukea kun blogisi on mulle vielä suhteelisen uusi. :) Ja aivan ihanat kuvat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla Sandra! - Kiitos! <3 Mustakin tälläset pienet fakta postaukset on hauskoja lukea ja totettaa :´)

      Poista