torstai 6. huhtikuuta 2017

VIIKONLOPUN VIETTOON RAPAKON TAAKSE

Oi kuulkaa kuinka pieni ihminen voi olla hyvällä mielellä ja energiaa riittää kuin pienellä kylällä! 

Aamu alkoi kampaajan penkissä istumisella, napsittiin reilusti huonoa latvaa pois ja tarkoituksenani olisi ollut värjätä huomattavasti blondimpaa sävyä tukkaan, mutta koska viime vuosien aikana vaaleampi väri on tuhonnut hiuksia sen verran huonokuintoiseksi ja marraskuussa juuri tummaksi värjänneenä, tulimme kampaajani kanssa siihen tulokseen, ettei blondaus ollut nyt parhain mahdollinen värivaihtoehto. Joten laitettiin hiuksiin hoitava maski, joka poistaa lunnollisesti vanhaa väriä pois sitä rasittamatta ja pikku hiljaa aletaan värjäämään hiuksiin vaalempaa väriä. 


Kampaajan penkistä suuntasinkin viher-smoothien kanssa kohti työpaikkaa ja nyt loppu päivä onkin sujunut pakkailun merkeissä. Nimittäin huomenna töiden jälkeen suuntaan kohti keskustaa ja Silja linea, nimittäin lähden muutaman kaverin kanssa viettämään viikonloppua tuonne rapakon taakse! 

Tää pieni extemporee reissu tulee ehkä parhaimpaan kohtaan mihin se voisikaan tulla. Ihana päästä toisiin maisemiin, shoppailemaan, syömään hyvin, käppäilemaan tukholman kaduilla, tanssimaan ja ennen kaikkea viettämään aikaa ihanien ystävien kanssa. Sitä juuri eniten tässä kaipaan, - aikaa ihanien ihmisten kanssa ja arjesta irtautumista.Kova kahden viikon flunssa pöpö alkaa pikku hiljaa olla taputeltu, tai ainakin toivon niin. Jos maanantaina tuntuu vielä kroppa puolikuntoiselta niin lääkäriin aijon mennä, tahdon jo niin kovasti liikkumaan, että tuntuu jo turhauttavalta tälläinen puolikuntosena lojuminen...

Mutta, nyt mä nautin vielä ilta-auringon paisteesta, odotuksen tunteesta viikonloppua kohtaan ja aijon ottaa siitä kaiken mahdollisen irti. Nauttia ja vain nauttia. Palataan heti ensi viikkolla! <3


Kuvat: Laura Laukka Muokkaus: Minä

4 kommenttia:

 1. Voi että, ihania kuvia! Ihanaa reissua teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos ihana! <3 Ja reissu oli ihan mahtava, juuri sellainen kun pitikin, tosin nyt vähän väsyttää haha :´D

   Poista
 2. Oiii sulla on ihana blogi! Nää kuvat on tosi kauniita ja freessejä! Kivaa reissua teille :--)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla Milla, kiitos!! <3 Nää kuvat on ehottomasti tän hetken lemppareitani :´) Ja reissusta hetki sitten kotiuduttu, oli ihan huippua :`) Lisää höpötyksiä tulossa siitä myöhemmin!

   Poista