sunnuntai 28. toukokuuta 2017

RAKKAUTTA JA ONNEA, SITÄ TÄÄ ON JUST NYT

Keävttä rinnassa, kevättä mielessä.

Viime aikoina säät ovat antaneet parastaan, ulkona tärkenee paljain säärin ja hihattomissa, auringon lämpö sivelee poskipäitä ja töissä ollaan oltu kaikki mahdollinen aika ulkona, iltaisin ulkona tuoksuukin jo aivan kesäyöltä, paloinkin tuossa viime viikonloppuna ja sain punaiset sääret ja rintakehän aurinkorasvasta huolimatta. Se jos mikä on kesän merkki se!


Vatsanpohjassa tuntuu pieni jännitys, muistan lapsuudesta sen jännityksen tunteen kun tiesi pian pääsevänsä kesälaitumille nauttimaan lomasta, suvivirrestä joka raikasi juhlasalissa ja äidin kasvoilla hymystä kun sain todistuksen.

Olo on ollut juuri viime aikoina samanlainen, kuin silloin pienenä kesälomalle päästessä. Koko tämä viikko on ollut auringon, ystävien ja hyvän mielen täyteinen. Ystäviä on nähty useampana päivänä, käyty elokuvissa tsekkaamassa uusin pirates leffa, kuvailtu, vietetty tupari brunssia uusien sekä vanhojen tuttavuuksien ympäröimänä, käyty pyörähtämässä Maailma kylässä tapahtumassa ja kilistelty viinilaseja tyttöjen kanssa. Tänään muutama tunti palvottu aurinkoa ystävän seurassa ja huomasinkin, että onhan se väri aika mukavasti jo tarttunutkin, etten ihan kalkkilaivan kapteeniltä näytä! 


Tulossa on paljon kaikkea kivaa ohjelmaa tulevalle kesälle ja uudet duunikuviot pääsevät käyntiin heti kesäkuun alkaessa. Mikä myös tarkoittaa sitä, että ensi viikko on viimeinen viikko, ennen kuin osa työtovereista ja lapsista jatkaa uusille poluille. Haikeutta on siis ilmassa ja aijonkin nauttia jokaisesta päivästä työympäristössä näiden ihmisten keskellä. Ensi viikonloppu huipentuukin veljen yo-juhliin ja isoon kasaan rakkaita ihmisiä ympärillä. Juhlat tuovatkin oman jännityksen ja samalla myös haikeuden tunteen ja tiedän jo nyt, kuinka kylmätväreet nousevat iholle suvivirren soidessa.


Kaiken kaikkiaan olo on tällä hetkellä rakkautta ja onnea. Sitä mä oon just nyt. Ja tästä on pirun hyvä jatkaa eteenpäin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti